Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 102 De 20 bedste restauranter i København

[Top] 102 De 20 bedste restauranter i København

Du ser emneartiklen [Top] 102 De 20 bedste restauranter i København, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Visiting London with Friends! (5 Day Travel vlog)
Visiting London with Friends! (5 Day Travel vlog)


De 20 bedste restauranter i København

Uanset anledning er det altid en god idé med et restaurantbesøg. Men hvad skal du vælge af restauranter i København, hvis du skal ud og nyde en lækker middag? Udvalget er bredt og mulighederne mange, så vi har udvalgt nogle af vores yndlingsrestauranter i hovedstaden her.

Fra tacos og vegetarisk til pasta og asiatisk

Over de seneste år har maden for alvor indtaget København med storm og har gjort hovedstaden til et madmekka uden lige, hvor du kan finde alt, hvad du craver. Om du skal have en hurtig middag midt på ugen, have femretters gourmetmiddag eller dele en masse småretter, så kan du finde det uden problemer.

Vi har udvalgt vores favoritter, så du ikke behøver lede selv. Se alle 20 restauranter i tilfældig rækkefølge herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Fiskebaren

Fiskebaren i Kødbyen er efterhånden en institution i sig selv, og med ganske god grund. Her får du nemlig, som navnet antyder, retter med fisk og skaldyr af høj kvalitet sammen med et bredt udvalg af lækre vine, der er perfekte at nyde på Flæsketorvet i solen en sommerdag.

Hvor: Flæsketorvet 100, 1711 København V

2. Cicchetti

Den lille restaurant på Nørrebro er opkaldt efter det italienske ord for salte snacks og små, lækre retter, der ofte nydes sammen med et godt glas vin. Så det er naturligvis, hvad du får her, hvor menuen skifter fra dag til dag, og maden danner rammen om et lille stykke Italien i den travle bydel.

Hvor: Nørrebrogade 56, 2200 København N

3. Mangia

En anden italiener i København er restauranten Mangia på Vesterbro, der er særligt kendt for deres få, men gode pastaretter. Her er stemningen høj og uformel, mens maden er klassisk italiensk med et moderne islæt. Perfekt til både større selskaber og til to personer.

Hvor: Bagerstræde 9, 1617 København V

4. Propaganda

Lige ved den ikoniske mælkebue ved Hovedbanegården ligger Propaganda, der åbnede sidste år i Spaghetterias gamle lokaler. Den tidligere Noma-kok Youra Kim står i køkkenet og forkæler dine smagsløg med koreanske retter, som du kan skylle ned med lækker naturvin.

Hvor: Vester Farimagsgade 2, 1606 København V

5. Nærvær

Kompromisløs kvalitet og afslappende omgivelser er sådan, Nærvær selv beskriver restauranten, der ligger med udsigt ud til havnen ind mod Nyhavn. Maden er inspireret af Middelhavsområdet og har et særligt fokus på fisk og grønt i sæson. Særligt om sommeren er der fyldt med liv på den store terrasse, der ligger ud til promenaden.

Hvor: Strandgade 87 E, 1401 København

6. Delphine

Vi bliver i Middelhavsområdet, men rykker til Vesterbro, hvor Cofocos nyeste skud på stammen, Delphine, holder til. De store og lyse lokaler har du sikkert allerede set på Instagram sammen med de friske retter serveret på farverige tallerkner, der med det samme transporterer dig til de det græske øhav en varm sommerdag.

Hvor: Vesterbrogade 40, 1620 København V

7. Baka d’Busk

Den vegetariske restaurant og bistro på Rantzausgade er hurtigt blevet en Nørrebro-favorit for lokale, der ikke spiser kød. Og det er forståeligt, for på Baka d’Busk får du smukke og veltilberedte grøntsagsretter uden så mange dikkedarer, mens naturvin sørger for, du ikke tørster – det hele til skarpe priser i forhold til kvaliteten.

Hvor: Rantzausgade 44, 2200 København N

8. Theo

Det er ikke længe siden, at Theo åbnede sine døre for sultne gæster i hjertet af København, men de har allerede høstet masser af ros. Med inspiration fra små bistroer i Barcelona, London og Paris serverer de moderne versioner af europæiske retter. Og så kan du vælge en syvretters servering til bare 400 kroner.

Hvor: Skindergade 29, 1159 København K

9. Restaurant Tolv

Med ønsket om at støtte lokale landbrug på Sjælland, der til gengæld kan levere friskhøstet grønt, er Restaurant 12 på Vesterbro genåbnet med nyt koncept og nyt køkkenhold. Der er dog intet fast tema for maden, som bliver tilpasset årstiderne, og derfor kan du få alt fra lækker sortfodsskinke og østers til bouillabaisse og årstidens bær.

Hvor: Enghave Plads. 12, mf, 1670 København V

10. Esmée

På Kongens Nytov ligger Esmée i Geists gamle lokaler. Her bliver fransk luksus forenet med lækker comfortfood i smukke omgivelser. Her er ingen fast menu, så du kan vælge frit mellem alt, du vil have fra a la carte-kortet. Og med upbeat loungemusik og en dedikeret cocktailbar kan Esmée være startskuddet til en sjov fredag.

Hvor: Kongens Nytorv 8, 1050 København K

11. Safari

Omgivelserne er hyggelige, priserne skarpe og maden simpel og frisk på Safari, som er åbnet af folkene, der også står bag en anden Nørrebro-favorit, Omar. Det enkle menukort byder på blandet romesco, blød kartoffelcreme, muslingeblanquette eller oksekæbe, og for bare 325 kroner får du otte serveringer.

Hvor: Baggesensgade 9, 2200 København N

12. ØsterGro

Du skal vide, at det er der, ØsterGro, for du kan ikke se det fra gaden. ØsterGro er nemlig en såkaldt tagfarm på Ydre Østerbro, der dyrker sine egne grøntsager og arbejder ud fra et lokalt og fællesskabsorienteret princip om mad og økologi. Derfor kan du forvente fællesspisning ved langborde i det smukke drivhus på toppen af København med mad, du ved, hvor kommer fra.

Hvor: Æbeløgade 4, 2100 København Ø

13. Fovl

På et hjørne i Nordvest ligger den lille perle Fovl, der om dagen fungerer som minibageri med morgenslabberas, og om aftenen byder på et småt men godt udvalg af sæsonbetonede snacks og små retter med for eksempel ansjoser, stracciatella, bagte figner og artiskokker. Men menuen skifter ugentlig, så hold øje med deres Instagram, hvor den altid bliver lagt op.

Hvor: Sneppevej 2, 2400 København NV

14. Friheden

Stemningen er altid afslappet på Friheden, som ligger ved den livlige Grønne Sti og Nørrebro Skatepark. Her kan du forvente simpel og velsmagende mad sammen med et bredt udvalg af naturvin eller en håndbajer til 30 kroner, hvis du er mere til det. Kig forbi en solskinsdag og få et glas ude foran og mærk den gode stemning.

Hvor: Esromgade 15, 1 1, 2200 København N

15. Sanchez

Det er moderne fortolkninger af ægte, mexikansk mad tilsat et snert af nordisk, der fylder menuen på Sanchez. Det er den tidligere Noma-kok Rosio Sànchez, der står bag restauranten, der på kort tid har opnået international anerkendelse for sine smagfulde tacos, der hylder den latinamerikanske kulturarv.

Hvor: Istedgade 60, 1650 København V

16. Mêlée

Mêlée ligger i Frederiksbergs lokale latinerkvarter og serverer bistromad med kant og personlighed med inspiration fra det franske køkken. Gå med en af de faste retter på menuen som tartar, onglet eller comté, eller vælg fra dagerns tavleretter, der kan byde på alt fra jomfruhummer til foie gras.

Hvor: Martensens Allé 16, 1828 Frederiksberg

17. Donda

Midt på Christianshavn kan du få smagen af Latinamerika på spisestedet Donda, der åbnede i 2019. Her tilberedes der i det åbne køkken frisk fisk og skaldyr sammen med sæsonens grønt over kul. Vær klar på at dele, for hele menuen serveres family-style, hvor man for 495 kroner kommer igennem hele menukortet på én aften.

Hvor: Strandgade 20, 1401 København

18. Jatak

Jatak nåede knap nok at åbne, før restauranten blev lagt ned af sultne madentusiaster, der ville booke bord efter stjernekokken René Redzepi postede et billede af en dessert derfra. Og noget tyder på, at de ivrige gæster ikke bliver skuffet, for der er kredset om detaljerne på den lille restaurant, hvis menu er inspireret ud fra køkkenholdets forskellige kulturarv.

Hvor: Rantzausgade 39, 2200 København N

19. Bar La Una

Det er ikke nødvendigvis kun hovedretten, der er stjernen på menuen. På den intime Bar La Una på Vesterbro er det særligt deres version af den klassiske dessert Tiramisu, der er værd at sætte tænderne i. Små lækre, barserveringer udgør størstedelen af menukortet, der er perfekt til deling over en flaske vin mellem venner.

Hvor: Oehlenschlægersgade 53A, 1663 København

20. Babylon

Ud til Søerne i København ligger en af byens mest ikoniske bygninger, Søpavillonen, der i dag huser restauranten Babylon. Restauranten er særlig kendt for deres retter med frisk fisk og deres smukke skaldyrserveringer. Og så er restaurantens terrasse på vandet perfekt til en lækker frokost og iskold rosé på en varm sommerdag.


Mest læste

/2023-03-07/9663337n-2401x3600ma.jpg

Se billedet: Kourtney Kardashian har klippet håret helt kort og er blevet blond

Af Rose Maria Boelsmand

/2023-03-14/20230313-010728-7-4334x2890ma-1.jpg

Lady Gaga overraskede med sin Oscar-optræden: Havde fjernet al sin makeup inden

Af Rose Maria Boelsmand

/2023-03-06/mega951034_037.jpg

Se billederne: Familien Beckham indtog Paris og gjorde byen til deres catwalk

af Christoffer Mygind Juul

ELLE anbefaler

Modellerne og tvillingerne Amalie og Cecilie Moesgaard: “Vi havde jo ikke noget talent, vi havde bare et udseende”

Bliver 2023 året, hvor nogle af Hollywoods dygtigste kvinder endelig får den hæder, de fortjener?

Her er hemmeligheden bag Pamela Andersons evige glød og flotte hud

Julie Rudbæk får dig til at grine, men hvad synes hun selv er sjovt?

Katie Holmes har fundet forårets flotteste nederdel – og så er den endda fra Mango

Imaxtree

Frisøren: Sådan bruger du din tørshampoo korrekt

Redaktionens favoritter

/2023-02-14/arket.png

Skjorte, Arket, 590 kr.

/2023-02-14/corali.png

Øreringe, Corali, 2.900 kr.

/2023-02-14/frama.png

Håndsæbe, Frama, 290 kr.

/2023-02-14/other-stories.png

Bh, & Other Stories, 280 kr.

/2023-02-14/ganni.jpg

Top, Ganni, 1.830 kr.

/2023-02-14/h2o-fagerholt.jpg

Jeans, H2O Fagerholt, 1.800 kr.

/2023-02-14/westman-atelier.png

Blush, Westman Atelier hos I Love Beauty, 380 kr.

/2023-02-14/prada.png

Slippers, Prada, 6.500 kr.

/2023-02-14/holzweiler.png

Blazer, Holzweiler hos Boozt, 3.400 kr.

/2023-02-14/hay_0.png

Rispapirslampe, Hay hos Bahne, 460 kr.

/2023-02-14/rowse.png

Serum, Rowse, 360 kr.

/2023-02-14/loewe.jpg

Duftlys, Loewe, 620 kr.

/2023-02-14/cos.png

Strik, Cos, 1.750 kr.

/2023-02-14/damernes-magasin.png

Rose, Damernes Magasin, 350 kr.

/2023-02-14/trine-tuxen.png

Keramikskål, Trine Tuxen hos Wood Wood, 2.500 kr.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/bedste-restaurant-i-nyhavn-zsrqavum

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 102 De 20 bedste restauranter i København leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *