Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 102 Dive into anything

[Top] 102 Dive into anything

Du ser emneartiklen [Top] 102 Dive into anything, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Nye Borgerlige i København: Natklubber må gerne afvise på grund af etnicitet


Det er ikke diskrimination, når en borger nægtes adgang på barer og diskoteker på grund af hudfarve.

Okay, så det er ikke diskrimination at diskriminere?

Det er så bare definitionen af diskrimination, men ellers overhovedet ikke diskrimination.

Which begs the question, hvad er så deres definition af diskrimination? Er det når Nye Borgerlige specifikt bliver nægtet adgang?

Er det ved at blive mainstream at være racist? At diskriminere, og nægte det er diskrimation, er vel det samme som alle racisterne der siger de ikke er racister.

Ja, hvad fuck er det for en ingen ting definition af diskrimination han arbejder ud fra så?

Altså, når der ikke længere er et bemærkelsesværdigt statistisk udsving på baggrund af etnicitet, så skal man selvfølgelig lukke alle ind, men vi lukker heller ikke folk ind med rygmærker mange steder, det er mega træls, men der er bare en ubalance i statistikken der gør at der er større risiko for uorden hvis de deltager.

Jeg har selv arbejdet som dørmand på de store natklubber i København inden Corona ramte, og det er helt sikkert i min erfaring et flertal af aggressiv adfærd, vold og trusler mm. fra den bestemte minoritetsgruppe. MED DET SAGT, så er 95/100 af de jeg har ageret med og oplevet været normale, flinke og velfungerende mennesker.

Racisme skal aldrig normaliseres, heller ikke selvom man ikke kan lide eller forstå folk fra andre kulturer.

I min optik er god sikkerhed og krav til indgang (pris, tøj kvote og kompetente ansatte) det bedre svar.

Jeg har også en minoritetsbaggrund og jeg har oplevet det en gang på klub at jeg blev afvist pga de åbenbart mente at det var 25+ (hele ugen op til stod der 18+ eller 20+). Så snart jeg kom (var alene) så mente den ene at det var 25+ selvom der var nogle piger på min alder der gik ind… Jeg forstår stadig ikke til den dag i dag at de sagde det. Jeg blev også afvist på et tidspunkt på en anden klub at komme ind igen fordi de mente at jeg sugede en gasflaske som stod udenfor hvilket jeg overhovedet ikke gjorde. Jeg prøvede at forklare dem det men de godtog det ikke og dermed kunne jeg ikke komme ind igen. Op til det to situationer her havde jeg ikke oplevet noget. Det er sgu ærgerligt og nederen at man bliver afvist på den måde når man bare vil hygge,feste og drikke sig fuld på klub 🙁

Man straffer jo også bare alle dem, med mørkere hud, som er helt normale og som alle andre.

Hvis man skulle indføre kollektiv afstraffelse, pga øget krimminalitet og agressivitet, så burde man jo ikke starte med indvandre/hudfarve… men starte med alle Mænd. Da de står for langt største delen af krimminalitet vs kvinder.

Men hovsa! Det vil jo være unfair for alle de millioner dejlige mænd, som ikke gør en flue fortræd. Men NB bruger præcis samme optik, bare med hudfarve.

Jeg fatter serøst ikke, at så mange i DK stemmer på dem. Det er så fucking klamt og det gør mig en smule bange, hvordan min families fremtid ser ud, da jeg er sammen med en 3. Lands udlænding. Der er i forvejen svært nok at få perm. opholdstilladelse.

og det er helt sikkert i min erfaring et flertal af aggressiv adfærd, vold og trusler mm. fra den bestemte minoritetsgruppe

Det er mænd vi snakker om, ikke?

Helt sikkert rigtigt, tror heller ikke det er deres mening at sige at de SKAL diskriminere, men at der er belæg for at de MÅ, pga statistik

Er det ikke også sådan du forstår det?

Havmide foreslår apartheid og siger det ikke er diskrimination.

Jeg har hørt det hele.

To af NBs hanløver har i den seneste uge kommet med et par kontroversielle udtalelser. Først Niels Peder Ravn, der i den linkede artikel mener, at det er helt fint at afvise folk på grund af hudfarve og etnicitet. Det kan man jo mene er racistisk eller lade være.

Derudover valgte Lars Boje meget stålfast at konkludere, at nazisterne og dermed nazismen i sin grundessens var venstreorienteret. Hvilket selvfølgelig bliver skudt ned af alle de forskere, som Tjekdet har talt med i deres faktatjek.

Det ville faktisk være mere nyhedsværdigt, hvis der gik en hel uge uden at Lars Boje sagde noget dumt.

mener, at det er helt fint at afvise folk på grund af hudfarve og etnicitet. Det kan man jo mene er racistisk eller lade være.

Jeg tror faktisk ikke man kan mene, at det ikke er racistisk. I så fald vil jeg gerne høre argumenterne, for jeg kan ikke lige komme i tanke om hvad de skulle være.

Jeg fatter ikke hvordan Lars Boje blev valgt ind. Han har tabt småkagerne, OG har rotter på loftet på én gang.

Jeg fatter det egentlig godt, men jeg fatter det ikke – Hvis du forstår hvad jeg mener?

About Community

Members

Online

Se mere information relateret til dette emne her: bedste natklubber i københavn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 102 Dive into anything leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *