Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 104 Fem spændende udflugter i Fuengirola-området.

[Top] 104 Fem spændende udflugter i Fuengirola-området.

Du ser emneartiklen [Top] 104 Fem spændende udflugter i Fuengirola-området., som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Med sin 6 kilometer lange kyststrækning med masser af fine strande, er det fristende at blive i Fuengirola-området. Men i den omkringliggende Málaga-provins venter der mange spændende destinationer og naturoplevelser.

Costa del Sol’s hovedstad – Málaga

Med sine 600.000 indbyggere, er Málaga Andalusiens næststørste by, kun overgået af Sevilla. Til gengæld har byen en favorabel placering ved kysten, og mange fra Sevilla ferierer i byen. Tag et smut forbi stranden, Playa de la Malagueta, med det Blå Flag, som ligger 10 minutter fra byens centrum.

Vil du opleve en af Málagas kulturelle seværdigheder, må du ikke snyde dig selv for Picasso-museet, som ligger centralt i byen på Palacio de Buenavista, Calle San Agustín 8. Museets sædvanlige åbningstider er tirsdag til torsdag, fra kl.10-20, fredage og lørdage fra kl. 10-21, og søn- og helligdage fra kl. 10-20.

Ronda – fuld af overraskelser

Få byer er omgivet af så fantastiske omgivelser som Ronda. Du kan leje en bil og køre vest over mod Marbella for at komme til denne charmerende bjerglandsby. Du skal køre nordpå, når du kommer til San Pedro de Alcántara, som ligger lidt uden for Marbella.

Udflugter i og omkring Ronda er noget af et historisk vingesus. Du kan opleve hulemalerier i Cueva de la Pileta, de romerske og arabiske broer, Puente Romano og Puente Arabé i centrum af byen, som bærer vidnesbyrd om både keltiske og kristne bosættelser.

Den bjergtagende slugt, El Chorro

Den lille landsby, El Chorro, ligger tæt på byen, Álora, og den er især populær blandt klatrere på grund af dens rå og stejle klippevægge. El Chorro er også en oplagt destination, hvis du vil ud på en cykel- eller vandretur.

Magelige Marbella

De rige og berømtes yndlingsby på kysten, Marbella, og man forstår hvorfor, når man sidder og nyder en drink i den charmerende gamle bydel. Du kan komme til Marbella på en halv time fra Fuengirola.

Gibraltar – den kønne klippeø

Gibraltar er en strimmel af britisk territorie i Andalusien, som er kendetegnet ved sin 426 meter høje kalkstensklippe. Du kan tage svævebanen op til toppen, hvor du kan besøge Gibraltars botaniske have.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hvad-skal-man-se-i-fuengirola-hmw7q1wt

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 104 Fem spændende udflugter i Fuengirola-området. leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *