Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 12 Hvad Kan Man Lave I Pula, Kroatien?

[Top] 12 Hvad Kan Man Lave I Pula, Kroatien?

Du ser emneartiklen [Top] 12 Hvad Kan Man Lave I Pula, Kroatien?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

MAKARSKA RIVIERA in KROATIEN | TOP 10 Sehenswürdigkeiten \u0026 Strände für deinen Urlaub
MAKARSKA RIVIERA in KROATIEN | TOP 10 Sehenswürdigkeiten \u0026 Strände für deinen Urlaub

Hvad Kan Man Lave I Pula, Kroatien?


Kroatien er et lækkert sted at tage på ferie som dansker. Rigtig mange kører til Kroatien, og især til halvøen Istrien, hvor man blandt andet finder det populære rejsemål, Porec. På halvøen ligger også den fantastiske by Pula.

Her kan du lave utallige ting, hvor du både kan opleve historiske og kulturelle ting, samtidig med, at du kan finde lækre badestrande.

Pula ligger på den sydligste spids af halvøen, og har en befolkning på omkring 60.000 indbyggere.

Noget du bare skal opleve, hvis du er i Pula er Pula Arena. Romerne har haft stor indflydelse på historien i byen, og man kan stadig finde mange monumenter fra deres storhedstid og invasion i Pula. Her har de blandt andet bygget en af deres kendte arenaer og amfiteater, og det du finder i Pula, er et af de bedst bevarede i verden.

Det er Arenaen du kan se på billedet, og den bliver stadig brugt til at afholde alle mulige arrangementer, men især koncerter. Her har store kunstnere som Foo Fighters, Sting, Tom Jones, Michael Bolton, og Luciano Pavarotti optrådt.

Hvis du er så heldig at komme til Pula, så husk at tjekke, hvilke aktiviteter der bliver afholdt i arenaen.

Der er dog mange andre flotte historiske bygninger du kan se, hvis du besøger byens centrum. Hvis du ikke er til at være i en “storby” midt i den kroatiske varme, så er der rig mulighed for at besøge både natur og strande.

Kroatien er kendt for deres exceptionelle blå og klare ha, hvor du i Pula både kan finde sandstrande, sten strande og strande med grus.

Pula er Kroatiens niende største by, og der er derfor også rig mulighed for at shoppe og finde nogle af de fantastiske markeder, som byen tilbyder.

Flere ting at lave i Kroatien

Vi skriver løbende artikler om, hvad man kan lave i Kroatien. Hvis du overvejer at besøge andre byer en Pula, kan det være, at nogen af nedenstående artikler kunne have din interesse:

  • Hvad kan man lave i Zagreb, Kroatien
  • Hvad kan man lave i Dubrovnik, Kroatien
  • Hvad skal man lave i Podgora?
  • Hvad skal man se i kroatien?

Dette var alt vi havde i dag om Pula. Tak fordi du læste med.

Og et tak til…

Vi vil også gerne sende et TAK til Perlen Odense, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed. Perlen Odense er en smykkeforhandler, der udbyder et ekstraordinært udvalg af smukke smykker i alle mulige afskygninger. Se blandt andet deres udvalg af Julie Sandlau, hvis du følger linket.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hvad-skal-man-opleve-i-kroatien-osbuylmv

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 12 Hvad Kan Man Lave I Pula, Kroatien? leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *