Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 125 Bestil hotel i Playa del Cura hos Spies

[Top] 125 Bestil hotel i Playa del Cura hos Spies

Du ser emneartiklen [Top] 125 Bestil hotel i Playa del Cura hos Spies, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Dunas Maspalomas in Gran Canaria
Dunas Maspalomas in Gran Canaria

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en lækker morgenmadsbuffet med frugt, friskbagt brød, yoghurt, pålæg, pølser, æg, bacon, smoothies, granola, mysli, energibarer, raw food-trøfler … Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Bestilles hjemmefra.

I Ocean Beach Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet inkl. vand, sodavand, lokal vin eller øl
• 5 x aftensmad med tapasbuffet, hovedret fra buffet eller menu med flere valg og dessertbuffet samt vand, sodavand, lokal øl eller vin

Det oplyses ved ankomsten til hotellet, hvilke dage der serveres frokost og aftensmad. Du kan også finde informationen på hotellets informationssite MyO.B.C. Hotellet ændrer til tider på indhold og tidspunkter i måltidspakkerne. Restauranternes og barernes aktuelle åbningstider meddeles ved ankomsten til hotellet.

Frokost og aftensmad serveres ikke 24/12 og 31/12, men du kan tilkøbe Ocean Beach Clubs populære festbuffet direkte hos hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14.30 og middag med tapasbuffet, hovedret fra buffet eller menu med flere valg samt dessertbuffet kl. 18-21
• Vand, sodavand, lokal vin eller øl til frokost og aftensmad
• Snacks kl. 10.30-11.45
• Salat, frugt og kolde sandwich kl. 14.30-17.30
• Vand og sodavand samt lokal øl, vin, spiritus og cocktails kl. 10.30-22.30
• Filterkaffe og te kl. 10.30-22
• Forskellig slags is kl. 10.30-22.30
• Festmåltid 24/12 og 31/12

På hjemrejsedagen gælder Ocean Beach All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12. Hotellet ændrer til tider på indhold og tidspunkter i måltidspakkerne. Restauranternes og barernes aktuelle åbningstider meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach All Inclusive

Børn under 12 år spiser gratis fra buffeten og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club i selskab med en betalende voksen (gælder ikke takeaway).

Iskortet koster cirka 75,- og kan benyttes af alle gæster under 12 år. Kortet gælder til 10 is og stemples, når isen udleveres.

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller har andre allergier over for fødevarer? På O.B.C. har vi en madambassadør med speciale i fødevareallergi. Ambassadøren vil hjælpe dig på hotellet og være bindeled mellem dig og køkkenpersonalet. Send blot en mail på engelsk til grancanaria@oceanbeachclub.net senest to uger før afrejse. Du finder desuden gluten- og laktosefri produkter i Mini Market.

I Ocean Beach Clubs restaurant dækkes der hver dag op til en lækker morgenmadsbuffet med frugt, yoghurt, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, juice og forskellige kulinariske indslag fra det kanariske køkken. Derudover finder du også friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Ønsker du en sen morgenmad, kan du vælge en lettere brunch, der serveres mellem morgenmad og frokost.

Til frokost kan du enten spise fra buffeten eller vælge fra menukortets udvalg af salater, pasta, burgere og lokale retter. Til middag startes med småretter fra vores tapasbuffet, hvorefter du vælger en af aftenens hovedretter, som er nøje udvalgt af køkkenchefen og hans dygtige køkkenteam. Det hele rundes af med en velsmagende dessertbuffet.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor eller på hotellets informationssite MyO.B.C.

Ocean Beach Clubs tapasrestaurant tilbyder det bedste af det kanariske køkken. Her bydes du på lækre smagsoplevelser fra det spanske, kanariske og internationale køkken.

Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, is, kaffe og småretter.

I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, bleer, babymad og andre babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Børn under 12 år spiser gratis fra buffeten og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club i selskab med en betalende voksen (gælder ikke takeaway).

Iskortet koster cirka 75,- og kan benyttes af alle gæster under 12 år. Kortet gælder til 10 is og stemples, når isen udleveres.

Er du glutenallergiker, laktoseintolerant eller har andre allergier over for fødevarer? På O.B.C. har vi en madambassadør med speciale i fødevareallergi. Ambassadøren vil hjælpe dig på hotellet og være bindeled mellem dig og køkkenpersonalet. Send blot en mail på engelsk til grancanaria@oceanbeachclub.net senest to uger før afrejse. Du finder desuden gluten- og laktosefri produkter i Mini Market.

Ocean Beach Club – Gran Canaria (O.B.C.) har en fin beliggenhed ved stranden i Playa del Cura. Fra det indbydende poolområde er der udsigt over havet, og hotellets pools er opvarmet til mindst 25 grader i vintersæsonen.

Baby- og børnepoolen er en sammenhængende pool med en overdækket, lavvandet del til de allermindste og en lidt dybere del til større børn.

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 90 m²
Dybde: 0-50 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-18

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 510 m²
Dybde: 140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-18

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 85 m²
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-18

Stranden ligger lige neden for hotellet. Den er med grovkornet sand, men på visse dele af den er der store sten. Understrømme og bølger kan forekomme. Du er velkommen til at tage dit badehåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen opvarmes med solceller fra oktober til april, og pooltemperaturen kan derfor variere i løbet af dagen afhængigt af udendørstemperaturen.
**Poolen har en handicaptilpasset rampe med gelænder.
***Den private pool er kun for gæster, der bor i en club suite med direkte adgang til privat, delt pool.

På O.B.C. forenes godt pooldesign med høje sikkerhedskrav. Svagt skrånende bassinbunde er bare et eksempel. Et andet eksempel er, at alle børnepools er placeret et stykke fra de dybe pools, så små børn ikke tager fejl. Og endelig har vi poolvagter ved poolområdet hver dag kl. 10-17.

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder: På Ocean Beach Club låner alle et pool- og strandhåndklæde, som gratis kan skiftes, når du selv vil (af miljøhensyn sker dette ikke automatisk.)

Ocean Beach Club ligger tæt på havet. Har du lyst til en dag på stranden, er du selvfølgelig velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med.

På Ocean Beach Club – Gran Canaria (O.B.C.) er der mange træningsmuligheder. I vores indbydende fitnesscenter tilbyder vi et varieret træningsudbud ledet af SATS-uddannede instruktører, og i poolen kan du deltage i vores populære vandgymnastik. Vil du træne på egen hånd, har hotellet et fint motionsrum, som er opdelt i to dele: en til funktionel træning og en med maskiner. O.B.C. er med andre ord velegnet til dig, der gerne vil have mange træningsalternativer at vælge imellem.

Start dagen med en powerwalk eller deltag i en gang vandgymnastik eller holdtræning. Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. I det veludstyrede motionsrum findes træningsmaskiner og håndvægte fra Technogym, og der er desuden god plads til funktionel træning. Aldersgrænsen er 13 år med undtagelse af Gym Together.

Deltag i en holdintroduktion til motionsrummet og kom godt i gang med din styrketræning! Instruktøren gennemgår rummets udstyr og fortæller, hvordan man bruger de forskellige redskaber og maskiner. Du får også tips til at skabe en god træningsrutine, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål.

Kickstart din træning i ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer. Kan bestilles i vintersæsonen fra starten af oktober til starten af april.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 975,-
5 x 50 minutter 1.395,-

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål. Kan bestilles i vintersæsonen fra starten af oktober til starten af april. Prisen er 550,- for 50 minutter og gælder for to personer.

Læs mere om personlig træning.

Vi giver dig mulighed for at prøve gratis onlinetræning via Yogobe i din ferie. Du finder al information på hotellets website MyO.B.C., og det er også der, du vælger, hvilken træningsform du gerne vil prøve. Der findes et bredt udbud at vælge imellem – alt fra meditation og yoga over danseklasser til konditionstræning og forelæsninger. Dette giver dig mulighed for at træne på egen hånd hvor som helst og når som helst i din ferie!

I området omkring hotellet er der mulighed for både energiske løbeture og velgørende powerwalks. Eftersom hotellet ligger i en dal, finder du let udfordrende bakker til intervaltræning.

Slip for at fylde kufferten med træningsudstyr! Bestil vores træningspakke, hvor du låner yogamåtte, glideplader, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

På O.B.C. bor du tæt på nogle af øens bedste golfbaner. Her er nogle eksempler:

Anfi Tauro Golf
Afstand: 2 km
Ny 18-hullers mesterskabsbane og en 9-hullers sløjfe, som ligger midt i et enestående landskab med frodige palmer, indsøer, floder og vulkanske klipper. Passer til både middelgolfere og singlespillere.

Lopesan Meloneras Golf
Afstand: 16 km
Smukt 18-hullers golfanlæg, vest for fyret i Maspalomas. Flere af hullerne løber direkte langs med havet, og nogle steder sætter det talentet og koncentrationen på en alvorlig prøve. De sidste 9 huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers sløjfe på hele øen. Passer til alle fra den middelgode golfer til den mere erfarne spiller.

Ocean Beach Club er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske omgivelserne på cykel. Vi har kortlagt vores yndlingsruter og sørget for, at du kan downloade dem via BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling og andre skønne kropsbehandlinger af 25 til 90 minutters varighed.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år undtagen ved vores spabehandlinger for børn. Læs mere på hotellets informationssite MyO.B.C.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Forkæl dig selv med en behandling på 25, 50 eller 75 minutter.
Vælg mellem f.eks. Hot Stone Massage, Aroma Relax Massage og Classic Massage.

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved spabehandlinger for børn).

Når børnene har det godt i ferien, så har de voksne det også. På Ocean Beach Club – Gran Canaria (O.B.C.) foregår det meste omkring poolen, på stranden og sammen med familien.

Livet på O.B.C. er fredeligt, men aldrig kedeligt. Lollo & Bernie og deres venner i Lollo & Bernie-klubben arrangerer spændende aktiviteter flere gange om ugen – nogle er gratis, mens andre er mod betaling. Visse aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn. I Lollo & Bernie-klubben afholdes også åbent hus, hvor alle børn er velkomne, hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Lollo & Bernie-klubben og kan bl.a. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MyO.B.C., og betaling foregår i receptionen.

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie’s Mini Disco er ugens højdepunkt for vores mindste gæster. Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs på dansegulvet til glad musik. Lollo & Bernie’s Mini Disco varer 20-25 minutter.

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, tøj, spil og meget andet.

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på O.B.C., har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

På Ocean Beach Club – Gran Canaria dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker dans og musik, og Bernie er en klog og modig bjørn, som elsker mad. Du kan møde Lollo & Bernie flere gange om ugen.

Bestil hjemmefra et besøg af den danseglade giraf Lollo eller hendes krammeglade bjørneven Bernie og giv børnene en overraskelse i ferien.

Obs! Foråret/sommeren 2022 foregår besøgene ikke i din lejlighed, men et andet sted på hotellet. Lollo & Bernie giver desuden air highfives i stedet for at kramme. Du får mere information ved ankomsten.

Hvis du gerne vil tage et minde om Lollo & Bernie med hjem fra ferien, kan du på hotellet købe krammedyr, T-shirts, nøgleringe, cd’er og meget andet. Lollo & Bernie-produkterne kan købes året rundt på vores åbne Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club. Udbuddet varierer fra hotel til hotel, og vi tager forbehold for udsolgte varer.

Ocean Beach Club – Gran Canaria (O.B.C.) har meget at byde på for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan både deltage i aktiviteter og møde nye venner, og indimellem arrangeres også f.eks. pizza- og filmaftener. I Teen Lounge kan du f.eks. spille PlayStation 4 og se film.

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Resort Service og Holiday Planner kan du se det aktuelle aktivitetsprogram. Programmet er live, og du kan derfor kun se det, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film, PlayStation 4 og andet, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen.

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spapakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4 og virtual reality-spil. Vi har altid et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores ungdomsledere.

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på O.B.C., har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Stemningen på Ocean Beach Club – Gran Canaria (O.B.C.) er rolig, afslappet og familiær. Det mærkes ikke mindst på musikken, som giver ferien et behageligt baggrundstæppe af lyd.

Obs! Aktivitetsudbuddet på hotellet er i øjeblikket begrænset som følge af covid-19-situationen.

Flere aftener om ugen er der lettere aftenunderholdning for børn med en blanding af leg, musik og grin. Måske Lollo eller Bernie også kigger forbi.

Mini Disco er ugens højdepunkt for vores yngste gæster. Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs i fitnesslokalet til glad musik. Mini Disco varer 20-25 minutter.

Rolig beliggenhed i Playa del Cura. Ca. 200 meter til restauranter og lokalt centrum. Hovedvejen mod Puerto de Mogán løber oven for hotellet – trafikken kan til tider være forstyrrende.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 1 time. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferbussen standser ca. 100 meter fra hotellet ved ankomst og afrejse.

Playa del Cura S/N
35140 Mogán
Telefon: +34 928 56 09 37
grancanaria@oceanbeachclub.net

Når du bor på Ocean Beach Club – Gran Canaria, har bestilt en pakkerejse og flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra/til lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Check-in af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Hele året

Gælder ved flyafgange efter kl. 11.

Vil du forkæle børnene eller din medrejsende med en lille overraskelse i ferien? Vi tilbyder flere bekvemme tilvalg for både store og små. Bestil f.eks. et besøg af Lollo eller Bernie eller en velkomstpakke med drikkevarer og snacks.

Du kan bestille tilvalgene samtidig med rejsen eller inden afrejsen via ’Min side’.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/gran-canaria-beach-club-86o19my9

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 125 Bestil hotel i Playa del Cura hos Spies leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *