Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 125 Se video, fakta og information før ferien

[Top] 125 Se video, fakta og information før ferien

Du ser emneartiklen [Top] 125 Se video, fakta og information før ferien, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

SPAIN, NIGHT IN FUENGIROLA 24/09/2022
SPAIN, NIGHT IN FUENGIROLA 24/09/2022

Beliggenhed Kystbyen Fuengirola ligger 30 km fra Marbella og 18 km fra Torremolinos. Malaga lufthavnen ligger kun 31 km væk i østlig retning.

Klima og befolkning Der bor mere end 65.500 indbyggere i Fuengirola og en fjerdedel af dem er udlændinge. Byen besøges hvert år af en stor del turister. Fuengirola nyder godt af et sub-tropisk middelhavs klima med en gennemsnitstemperatur på 18 grader.

Beskrivelse Fuengirola er en travl by med masser af faciliteter for både turister og bosiddende. Der er mange butikker i byens centrum, et nyt shopping center og to biografer og loppemarkedet hver tirsdag hører til det største på Costa del Sol. Besøgende vil kunne finde et godt udbud af spanske og internationale restauranter og nattelivet er værd at holde sig vågen for.

Seværdigheder Det mauriske slot har en smuk udsigt og på slottet afholdes der også op til flere festivaler. De Romerske Bade er også interessante. Hvis du har børn med på ferien er Fuengirola zoologisk have et besøg værd. Den hører til en af de bedste i verden med sit fremragende udvalg af dyreliv fra Afrika, Asien og Madagascar. Skater parken regnes for en af de bedste i Europa.

Strande, vandsport og golf Størstedelen af fuengirola’s 8 km sand strand har “blue flag” status og en palmebelagt promenade løber hele vejen langs stranden. Af vandsports aktiviteter kan man nyde enten dykning eller lystbåds sejllads. Fuengirola har også op til flere prestigefyldte golfbaner.

Et besøg værd Et internationalt ferieopholdssted som Fuengirola giver dig det bedste fra begge verdener – byliv og strand.

Se mere information relateret til dette emne her: hvad skal man se i fuengirola

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 125 Se video, fakta og information før ferien leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *