Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 129 Cafe Satchmo

[Top] 129 Cafe Satchmo

Du ser emneartiklen [Top] 129 Cafe Satchmo, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

[4K] WALK IN TORVEHALLERNE – POPULAR FRESH FOOD MARKET IN COPENHAGEN DENMARK
[4K] WALK IN TORVEHALLERNE – POPULAR FRESH FOOD MARKET IN COPENHAGEN DENMARK

I en af Roskildes gamle hyggelige stræder som ligger op til Gågaden, finder man Café Satchmo. Her er en atmosfære af hjemlig hygge, som krydres med et lækkert og meget grønt menukort.

Den lille højloftet cafe er lyst og hyggeligt indrettet med træstole, rå murstensvægge, flotte lamper, og det søde personale tager sig rigtig godt af gæsterne. Her kan man få sig et pusterum i ro og mag, læse en avis og slappe af i en sidegade til Roskildes travle gågade. Caféen har siden den åbnede for 14 år siden, fået en ekstra stue, så her god plads til gæsterne.

Caféen serverer skøn morgenmad, brunch, frokost og kager hele dagen. Menukortet har mange små anretninger, så man selv kan kombinere yndlingsretterne til brunchen. Frokostretterne er af god mættende størrelse med masser af groft og grønt og der kan vælges med og uden kød. Derudover bages der amerikanske cookies, kokostoppe, dadeltoppe (uden tilsat sukker), gulerodskage, æblekage, glutenfri chokoladekage og vegansk kage – som er en fast del af cafeen´s sortiment.

Kaffen er økologisk fairtrade og kommer fra Just Coffee. Hertil kan, udover økologisk mini- og sødmælk fra en lokal gård i Roskilde, vælges soyamælk og havremælk. Kaffebønnerne kan købes med hjem.

Hos Cafe Satchmo gøres der meget ud af det veganske udvalg. Her er blandt andet ‘ugens veganer salat’, vegansk toast, sandwiches, salater og kage. Det veganske er også en fast inventar på deres byg-selv brunch, hvor f.eks. yoghurt, bacon og æg kan erstattes med veganske alternativer.

Café Satchmo har en rigtig hyggelig brostensbelagt gårdhave mellem grønne træer og de smukke gamle huse, der ligger omkring caféen. Caféens ene lokale kan bookes til selskaber og arrangementer.

Se mere information relateret til dette emne her: hyggelige cafeer i roskilde

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 129 Cafe Satchmo leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *