Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 136 Skøn restaurant nær Royal Arena – Home Layout – Personlig blog om fashion, beauty og indretning!

[Top] 136 Skøn restaurant nær Royal Arena – Home Layout – Personlig blog om fashion, beauty og indretning!

Du ser emneartiklen [Top] 136 Skøn restaurant nær Royal Arena – Home Layout – Personlig blog om fashion, beauty og indretning!, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Welcome to Royal Arena Family
Welcome to Royal Arena Family

Der findes et væld af restauranter i København og området omkring, og det kan til tider være svært at finde hoved og hale i de mange muligheder. Når tiden er til det, så elsker jeg at holde tidligt fri fra arbejde og forkæle mig selv, om dem jeg holder af med noget god mad. Jeg har faktisk ikke altid gået op i god mad, da jeg kommer fra en familie, hvor mad tidligere blot var ren overlevelse. Det er muligvis det, der har gjort, at jeg i dag elsker mad, og sætter pris på et godt måltid. Jeg er, som de fleste af jer nok ved, fornyeligt flyttet til København, og er i gang med at finde mine yndlingsrestauranter i nærheden af mit hjem på Amager. Sidste weekend besøgte jeg Timos udsøgte restaurant på Ørestad, som er en restaurant i nærheden af Royal Arena, Fields, Bella Centeret, metrostationer og massere af grønne områder. Jeg havde egentlig ikke de store forventninger inden besøget, men jeg må virkelig indrømme, at jeg og min familie blev positivt overrasket.

Slå et smut forbi Timo & Co

Timo & Co er en restaurant kæde, som består af fire restauranter, hvor tre af dem er placeret i København og den sidste på Bornholm. Rambla, er den restaurant nær Royal Arena, som jeg besøgte i weekenden, og som jeg fortsat ikke har fået armene ned over. Rambla er både en bar og grill, så her kan både god mad, vin og drinks nydes i lange baner. Lige så vel som jeg nyder god mad, så elsker jeg at gå til koncerter. Derfor synes jeg, at det er helt fantastisk at have fundet en restaurant i Ørestad, som jeg kan besøge i forbindelse med de mange koncerter, der bliver afholdt i Royal Arena. Jeg skal til Elton Johns koncert med min familie i maj måned, og jeg tænker allerede nu, at vi tager et smut forbi Timo & Co sen eftermiddag inden den musikalske herlighed om aftenen. Om det bliver til en tidlig middag eller et par drinks vil tiden vise.

En menu i verdensklasse – et væld af muligheder til enhver smag

Jeg er en af dem, der har adskillige allergener, og på Timo & Co oplevede jeg at blive taget alvorligt. Det føler jeg ikke altid, at jeg gør, hvilket jeg synes, er en skam. Alle restauranter skilter med, at de tager hensyn til allergener, og at man blot kan spørge sin tjener i forhold til råd, informationer og vejledning. Det er dog en sjældenhed, at tjeneren ved, hvordan det skal håndteres, og at kokkene ligeledes tøver i deres svar. Det gør mig utryg, da mine – og alle andres – allergener bør tages alvorligt – nå nok om det. Timo & Co’s restaurant nær Royal Arena tilbyder virkelig en udsøgt menu, hvor der er mad til enhver smag. Vi gik i weekenden med tjenerens anbefalinger, og valgte at bestille flere forskellige retter og snacks, som vi delte mellem hinanden. Det var en god måde at få smagt flere retter på menuen. Derudover tilbyder Rambla månedens ret, som i øjeblikket er en pastaret med trøffel på forskellige måder – hvilken lækker ret at servere. Bor du på Amager, og mangler du inspiration til dit næste restaurantbesøg, så tag et kig på menukortet, som du kan finde online eller slå et smut forbi denne skønne restaurant på Ørestad. Om du er mest til tapas, salater, fisk eller kød – enten i køkkenet eller fra grillen – så finder du det hos Timo & Co.

Se mere information relateret til dette emne her: spisesteder ved royal arena

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 136 Skøn restaurant nær Royal Arena – Home Layout – Personlig blog om fashion, beauty og indretning! leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *