Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 138 Hoteller i London fra 140 kr. pr. nat

[Top] 138 Hoteller i London fra 140 kr. pr. nat

Du ser emneartiklen [Top] 138 Hoteller i London fra 140 kr. pr. nat, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

50 FREE Things To Do in London 🇬🇧 | Budget Travel Guide
50 FREE Things To Do in London 🇬🇧 | Budget Travel Guide

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i London?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned

Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i London

Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i London, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i London i oktober og august.

Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i London, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for søndag, som normalt er den dyreste dag.

Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i London.

Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i London på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 381 kr., mens det dyreste kostede 1.970 kr..

Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i London i 6 dage.

London byder på mange oplevelser inden for hoteller og overnatninger. Fra de fine gamle hoteller som The Savoy, til de små bed & breakfasts lidt uden for byen som The White House – B&B, så har du mulighed for at prøve lidt af hvert.

Det sammLondon byder på mange oplevelser inden for hoteller og andre typer af overnatninger. Fra fine gamle hoteller som The Savoy, til små Bed & Breakfast lidt uden for byen som The White House – B&B, så har du mulighed for at prøve lidt af hvert.

Det samme gælder for de områder, du kan booke i. Er du til fest og farver kan Camden være stedet, du skal finde dit hotel i. Er du til ro og børne-venlighed, så vil områder i South Kensington være et oplagt valg med deres lette adgang til gode museer for børn. Bo på The Queen’s Gate Hotel, hvor der er mulighed for store værelser med plads til familien.

Du kan placere dig midt i Londons madmekka, hvis du bestiller overnatning i SoHo. Området er kendt for kulinariske oplevelser og et rigt natteliv. Det kan opleves på tæt hold fra The Nadler Soho eller Mimi’s Hotel Soho, som begge er placeret i midten af området.

Er du til en afslappet morgen på hotellet, er der mange hoteller, hvor der er mulighed for at booke værelser med morgenmad i overnatningen. Hvis du ikke fik det gjort under selve bookingen, er det muligt at købe sig til morgenmadsbuffeten under opholdet. En B&B er især en god idé, hvis man gerne vil have morgenmad med, da det er en del af konceptet om B&B.

Det kan være rart med et hotel tæt på lufthavnen. Der er flere lufthavne i London, så sørg for at vælge din overnatning i nærheden af den lufthavn, som du flyver til eller fra. Ved Gatwick Airport ligger Hilton London Gatwick Airport samt Bloc Hotel Gatwick. Ved Heathrow ligger der Hyatt Place London Heathrow Airport og selvfølgelig også et Hilton Hotel. Begge lufthavne har gode offentlige muligheder for at komme ind til centrum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i London

London på budget kan sagtens lade sig gøre, for byen bugner af små hoteller, vandrehjem og B&B’s, som alle kan være meget billigere end de store hoteller. Kig efter gode tilbud på hotellerne, da der ofte kører kampagner, hvor der er penge at spare. Du kan også overveje at bo på et hotel med færre stjerner, ligesom der kan være penge at spare ved at vælge et vandrehjem. London byder på mange forskellige typer vandrehjem – fra de almindelige til pænere vandrehjem som Parkwood at Marble Arch.

Vil du gerne spare på prisen men ikke på komforten på hotellet, skal du kigge dig om efter hoteller i de billigere områder. Det er områder, hvor der er færre attraktioner, så derfor er priserne ikke lige så høje. Det er områder som West Norwood, Wimbledon og South Ogdendon. De ligger alle lidt ude, men med det gode net af offentlig transport, er du ikke mere end 25 minutter væk fra centrum. Dog vil vi stadig anbefale at se efter gode tilbud og deals.

Det er heldigvis billigere at bestille hotel i nogle perioder end andre. Gå efter februar, marts og november, da det er lavsæsonsmåneder i London. Her falder prisen på hotellerne stort i forhold til højsæsonsperioden, som er september og december.

Når man skal nå meget på kort tid, er det en fordel at bo i nærheden af Victoria Station. Herfra har du let adgang til Londons metro, som kaldes for The Tube, der kan køre dig centrum rundt, ligesom at du kan komme videre rundt i Storbritannien derfra. Bo på Park Plaza Victoria London for let at komme til og fra stationen samt de store sightseeing-spots. Du kan købe Day Pass og 3 Day Pass i automaterne på stationen fra ca. 170 kr. (Prices checked at 04/04/2018)

Vi har registreret en større efterspørgsel på hoteller i London, Soho og i nærheden af London Centrum.

Park Plaza Westminster Bridge London, The Strand Palace Hotel og St Giles Hotel – London er meget populære steder blandt brugere, som gerne vil bo i gåafstand af London Centrum.

KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i London for helt ned til 110 kr. i de seneste 3 dage. Gennemsnitsprisen ligger på 2.193 kr..

Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i London.

KAYAK-brugere har fundet værelser til i nat for helt ned til 110 kr. i løbet af de sidste 3 timer. Der er fundet 3-stjernede hotelværelser fra 518 kr. og 4-stjernede hoteller fra 117 kr..

Det billigste hotelværelse i London til den kommende weekend, der er blevet fundet på KAYAK i de seneste 3 dage, havde en pris på 944 kr. pr. nat. For de samme datoer er der fundet værelser på 3-stjernede hoteller for helt ned til 175 kr. pr. nat og på 4-stjernede hoteller fra 136 kr. pr. nat.

Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i London. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af London

Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Der er mange hoteller i London, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Corbigoe Hotel, King Solomon Hotel og Ramada London North M1.

Hvor skal man overnatte i London?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i London ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/billige-hoteller-i-london-46geio7p

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 138 Hoteller i London fra 140 kr. pr. nat leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *