Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 140 En (meget!) forsinket fødselsdagsgave – miniferie i Odense

[Top] 140 En (meget!) forsinket fødselsdagsgave – miniferie i Odense

Du ser emneartiklen [Top] 140 En (meget!) forsinket fødselsdagsgave – miniferie i Odense, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Odense | A Denmark GEM!
Odense | A Denmark GEM!

En (meget!) forsinket fødselsdagsgave – miniferie i Odense

Da K fyldte fem år, var der vitterligt ikke mange ting, hun manglede. Både Jonas og jeg var lidt i vildrede med gaverne, og vi endte derfor med at give hende en personlig oplevelsesgave hver. Alenetid med henholdsvis mor og far. Med Jonas var hun en tur i Tivoli med turpas und alles.

Jeg gav hende en miniferie. En overnatning et sted i Danmark sammen med mig. Det var planen, at vi skulle have været afsted i efteråret, men der afløste den enes sygdom den andens og overskuddet var ikke til det. Med andre ord er det en meget forsinket fødselsdagsgave, der snart skal afvikles. Men hey. Jeg når det, inden hun fylder 6, og det må da også tælle for noget?

Jeg glæder mig i al fald rigtig meget til endnu en omgang tosomhed med hende. Det var simpelthen så skønt at være alene os to i sommer.

Valget faldt på Odense. Dels er afstanden overskuelig og dels kender jeg byen relativt godt. Det var her, Jonas boede, da vi mødte hinanden, og dermed er jeg kommet her en del. Det er dog snart 8 år siden, så der er uden tvivl en masse nyt for mig at opleve også.

Jeg har ikke lagt faste planer endnu. Jeg ved, hvor vi skal bo – nemlig lige HER – og jeg ved, hvornår vi skal rejse ud og hjem igen. Jeg ved, vi skal indenom Brandts og opleve sanseudstillingen, for det er de virkelig gode til at skabe. Vi skal også se, hvor far boede engang. Derudover er der egentlig ikke lagt de store planer. Måske et gensyn med Jernbanemuseet. Måske ZOO – men kun hvis det ikke er alt for frysende koldt.

Så. Tips, insiderviden og forslag til fine oplevelser og især til gode spisesteder er mere end velkomne. Jeg tænker der er sket ret meget på den front siden Jonas og jeg gik ud og spiste i den fynske hovedstad tilbage i 2010.

Se mere information relateret til dette emne her: hvad skal vi se i odense

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 140 En (meget!) forsinket fødselsdagsgave – miniferie i Odense leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *