Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 157 Nykåret: Aalborg-restaurant er blandt de 25 bedste i Danmark

[Top] 157 Nykåret: Aalborg-restaurant er blandt de 25 bedste i Danmark

Du ser emneartiklen [Top] 157 Nykåret: Aalborg-restaurant er blandt de 25 bedste i Danmark, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

De bedste ting ved studiebyen Aalborg
De bedste ting ved studiebyen Aalborg

De nordjyske restauranter er flot repræsenteret i den nyeste udgave af spiseguiden White Guide Nordic, hvor én har placeret sig i top 25.

Det er ikke meget opmærksomhed, de nordjyske restauranter får, når Michelin Guiden deler stjerner ud hvert år. Men dét er den prestigefyldte spiseguide White Guide Nordic med til at råde bod på.

Mandag udkom den fjerde udgave af guiden, som udpeger de bedste restauranter i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Grønland. Her markerede den nordjyske madscene sig.

Især én restaurant blandede sig med toppen, nemlig Restaurant Tabu, som i guiden har formået at klemme sig ind på en 25.-plads i Danmark. Noget af en bedrift taget i betragtning at restauranten i Vesterå med Michael Miv Pedersen i spidsen har eksisteret i mindre end et år.

Også andre restauranter i Aalborg og resten af Nordjylland har sikret sig flotte placeringer i White Guide Nordic.

Ruths Gourmet er strøget ind på plads nummer 32, mens Villa Vest i Lønstrup og Vendia Gourmet i Hjørring er placeret henholdsvis som nummer 39 og 43 i Danmark.

I Top 100 finder man desuden Fusion (58), Brøndums Hotel (62) Applaus (65), Mortens Kro (68), Restaurant Bühlmann (69) og Vendia Brasserie (82).

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/bedste-restauranter-i-aalborg-tcw75i7p

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 157 Nykåret: Aalborg-restaurant er blandt de 25 bedste i Danmark leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *