Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 158 Seværdigheder i Flensborg

[Top] 158 Seværdigheder i Flensborg

Du ser emneartiklen [Top] 158 Seværdigheder i Flensborg, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Flensburg, Germany Christmas Market and City WalkingTour – 4k Ultra HD
Flensburg, Germany Christmas Market and City WalkingTour – 4k Ultra HD

Det er endelig blevet muligt at tage over grænsen til Tyskland. Mange forbinder turene til Tyskland med, at man skal ned og handle ved grænsehandlen, hvor man kan få billig sodavand, øl og ikke mindst slik. Når man er i Tyskland kan imidlertid med fordel tage lidt længere ned til byen Flensborg, der ligger lige syd for grænsen. I Flensborg findes der en række gode seværdigheder af Flensborg, som er værd at se, samt også en stor gågade, som kan give anledning til mange timers hygge og god mad. Alternativt kan man selv lave gode pandekager, når man kommer hjem efter en god og oplevelsesrig dag, se mere på hurtigmums.dk/pandekager.

Bådture i Flensborg

I Flensborg kan man komme på en række forskellige bådture. Flensborg Fjord er rigtigt flot, med flotte og store bygninger på den ene side af fjorden, mens man ser havnefronten og udmøntningen af bl.a. gågaden på den anden side. Bevæger man sig lidt væk fra det inderste af fjorden kommer man ud til Flensborg Fjord, hvor du på den ene side ser Tyskland og Danmark på den anden side. Via bådturene kan man få nogle gode og underholdende timer.

Gågaden i Flensborg

Grosse strasse som gågaden hedder i Flensborg flugter parallelt med havnefronten. Der er mulighed for betalingsparkering i flere parkeringshuse omkring Grosse Strasse. I selve gågaden kan man få mange timer til at gå med mange butikker osv. Til jul bliver der altid pyntet op på torvet med små hyggelige boder, hvor man bl.a. kan få Glühwein, som er den tyske udgave af Gløgg.

Kirker og museer i Flensborg

Der er også en række kirker og museer i Flensborg. Bl.a. ligger der et søfartsmuseum og flere kirker, der ikke ligger særligt langt fra gågaden. Man kan med fordel høre noget godt kormusik i kirkerne, eller blot nyde kirkernes flotte udseende.

Se mere information relateret til dette emne her: seværdigheder i flensborg tyskland

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 158 Seværdigheder i Flensborg leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *