Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 170 H. C. Andersens Odense

[Top] 170 H. C. Andersens Odense

Du ser emneartiklen [Top] 170 H. C. Andersens Odense, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Kim Larsen \u0026 Kjukken – Her I Odense (Officiel Audio Video)
Kim Larsen \u0026 Kjukken – Her I Odense (Officiel Audio Video)

H. C. Andersens Odense

Kom med på en eventyrlig rejse gennem H. C. Andersens Odense. Besøg f.eks. digterens føde- og barndomshjem, eller H. C. Andersen Museum. Får du brug en endnu større dosis H. C. Andersen, guider vi dig til flere begivenheder med den folkekære digter i centrum.

H.C. Andersens Hus

H.C. Andersens Hus – en verden, du troede du kendte.
Det nybyggede H.C. Andersen Hus i det historiske kvarter, tæt på Møntergården og Koncerthuset Odeon, giver dig muligheden for at se nye sider af H….

H. C. Andersens Barndomshjem

Fra 1807 til 1819 boede H.C. Andersen med sine forældre i en af de tre små lejligheder i dette hus. Ejendommen blev i 1930 indrettet som museum, og her kan man se flere af hans originale manuskripter og dagbøger. Et par af stuerne rummer en mindre udstilling, der fortæller om digterens barndom i Odense.

Møntergården

Kom tilbage i tiden og oplev det autentiske bymiljø fra 1800-tallet, hvor H. C. Andersen løb rundt omkring som barn. Mærk historien i de smalle stræder, på brostenene, i gårdrummene bag husene og i udstillingerne opført af Museum Odense.

Til fods i H.C. Andersens fodspor

Velkommen til en vandretur i hjertet af det gamle Odense, H.C. Andersens fødeby, hvor minderne om Danmarks verdensberømte eventyrdigter er talrige.
Med udgangspunkt fra Rådhuset går man ad Vestergade …

Eventyrskulpturer i Odense

Se H. C. Andersens eventyrfigurer komme til live rundt omkring i hele Odense midtby – i parker og på gader og stræder kan du møde 16 skulpturer, der alle er inspireret af H. C. Andersens eventyr.

Den Fynske Landsby

I Den Fynske Landsby kommer historien helt ind under huden. Her er fortiden nærværende og der er plads til leg og fordybelse.

Se mere information relateret til dette emne her: hvad skal vi se i odense

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 170 H. C. Andersens Odense leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *