Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 179 GIORGI’S BLUE APARTMENTS (Chania, Grækenland) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

[Top] 179 GIORGI’S BLUE APARTMENTS (Chania, Grækenland) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor

Du ser emneartiklen [Top] 179 GIORGI’S BLUE APARTMENTS (Chania, Grækenland) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Chania 4K: Top strande og seværdigheder på Akrotiri, Kreta – Rejseguide | Drone
Chania 4K: Top strande og seværdigheder på Akrotiri, Kreta – Rejseguide | Drone

Det behøver ikke være svært at finde det ideelle romantiske hotel i Chania. Velkommen til Giorgi’s Blue Apartments, et godt valg for rejsende som dig.

Giorgi’s Blue Apartments har en lang række faciliteter, som for eksempel fladskærms-tv, aircondition og tekøkken, og det er muligt at komme online, fordi der er gratis wi-fi.

Hotellet har concierge, strandstole og parasoller, for at gøre dit ophold endnu mere behageligt. Ejendommen har også pool og morgenmad. Gæster, som ankommer i bil, har adgang til gratis parkering.

Gæster, som bor på Giorgi’s Blue Apartments, kan besøge The Venizelos Tombs (3,5 km), som er en populær seværdighed i Chania.

Hvis du kan lide italienske restauranter, ligger Giorgi’s Blue Apartments i nærheden af Bella Pizza.

Det bedste af det hele er, at Giorgi’s Blue Apartments gør det let at opleve mange fantastiske seværdigheder i Chania, som for eksempel Omen Art Gallery-Art Shop, Galerie Bettina og Tetraktis Studio, hvilket er nogle populære kunstgallerier.

Giorgi’s Blue Apartments giver dig det bedste af Chania lige ved din dør, så dit ophold kan blive både afslappende og underholdende.

Smagfuld indretning og stor gæstfrihed gør opholdet til noget særligt. Rolig beliggenhed og især elsker jeg stedets egen lille bugt hvor man kan bade fra en stige fastgjort til klipperne – der er ikke nogen egentlig strand. Til gengæld er der fine og børnevenlige strande i nærheden. Hotellet ligger nær lufthavnen og der må påregnes periodevis støj herfra – men denne ophører ved “normal sengetid”.

Er der et sted man skal bo på Kreta er det hos Giorgi’s. Giorgi møder os med et stort smil og man føler sig virkelig velkommen, fruen viser dig værelset og hun har altid et smil og en kommentar på læberne Fantastisk modtagelse, fantastisk lejlighed og ikke mindst fantastiske omgivelser. Et sted vi helt sikkert vender tilbage til når vi besøger Kreta næste gang

Vi boede på dette smukke hotel i en uge. Komfortable, pæne værelser, som blev holdt helt rene af stuepigerne! Udsigten med poolen, havet og solnedgangen var fantastisk hver aften. Ejeren af hotellet var utrolig imødekommende. Hotellet har en dejlig rolig beliggenhed, men byen Chania er let tilgængelig med en bil (15 minutter). Kunne ikke have haft en bedre ferie, tak! Kan ikke anbefale dette hotel nok.

Smukt hotel med en ekstraordinær udsigt over solnedgangen og havet. Har sin egen lille bugt, hvor du kan slappe af, og poolen er enestående! Hvad angår værelserne, var de også alle perfekte. Vi havde et køkken samt to værelser med aircondition og en balkon med udsigt over havet. Vi havde endda en sofa på vores værelse. Tjenestepigerne holdt vores værelser helt rene og vaskede endda vores snavsede service og organiserede vores skabe. Placeringen er virkelig smuk generelt og en tur til Chania tager omkring 15 minutter. Mange smukke strande er kun en kort køretur væk. Ejeren er meget venlig, han tog os endda med ud til middag en nat for at vise os den nye havn. Vi elskede vores ophold på hotellet, og vi vil helt sikkert vende tilbage snart! ! Tak fordi du har os??

Vi boede i 10 dage, og det var fantastisk! Fra dag et blev vi taget hånd om, vores vært var hjælpsom, venlig og gik ud over at sikre, at vi havde den bedste ferie nogensinde. Vi fravalgte at gå downtown utallige gange bare for at se solnedgangen på hotellet. Det er virkelig magisk. Vi har allerede reserveret vores ferie til næste år.

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/kreta-sevaerdigheder-naer-chania-kibdsym0

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 179 GIORGI’S BLUE APARTMENTS (Chania, Grækenland) – Hotel – anmeldelser – sammenligning af priser – Tripadvisor leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *