Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 180 Restaurant-imperiet Cofoco åbner sit eget hotel

[Top] 180 Restaurant-imperiet Cofoco åbner sit eget hotel

Du ser emneartiklen [Top] 180 Restaurant-imperiet Cofoco åbner sit eget hotel, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Copenhagen International Airport CPH \u0026 How to get to the City Center
Copenhagen International Airport CPH \u0026 How to get to the City Center

Restaurant-imperiet Cofoco åbner sit eget hotel

Foto: Kasper Dudzik. Köpenhamn 20140919. Crown Hotel Vesterbrogade 41 i Köpenhamn.

Cofoco startede som en lille restaurant i Abel Cathrines Gade 7 på Vesterbro. Siden har de revolutioneret den københavnske madscene og har pt. 11 restauranter – og nu træder de sørme også ind i hoteldrift.

De har nemlig købt Hotel Copenhagen Crown på Vesterbrogade 41.

Her ligger hotellet Copenhagen Crown Hotel og har haft gæster de sidste 30 år, men får nu nyt navn med ejerskiftet.

Klar til sensommeren
Hotellet bliver Cofocos første, og om tilføjelsen siger direktør og ejer Christian Lytje:

”Vi har igennem længere tid ønsket at gå ind i hotelbranchen. Samtidig med købet af hotellets drift har vi fået mulighed for at købe bygningen.”

“Dette giver os en unik mulighed for at skabe præcis det hotel, vi ønsker, og renoveringen er faktisk allerede i fuld gang. Vi forventer at hotellet står helt færdigt i løbet af sensommeren.”

Hotellet kommer til at indeholde 90 værelser, hvoraf et par stykker af dem har en lille tilhørende have.

Læs også: Byens højeste bygning: København får vildt luksushotel med pool på taget

”Det er vigtigt for os at lave et hotel, hvor man har lyst til at hænge ud andre steder end på sit værelse. Det kunne f.eks. være i gårdhaven en lun sommeraften eller i stueetagen, hvor du både kan slappe af, sidde og arbejde eller mødes med vennerne til et glas vin.”

Til alle københavnere
“Vi vil gerne skabe et hotel, som indbyder til at møde nye mennesker, og derfor er det også vigtigt for os at lave et sted, som københavnerne også har lyst til at bruge, og i det hele taget et sted hvor alle kan have det sjovt.”

“Derfor kommer vi også til at lave forskellige åbne kulturelle arrangementer på hotellet som f.eks. koncerter, foredrag, vinsmagninger, arrangementer og oplevelser der bringer mennesker tættere sammen.”

Læs også: En udflugt værd: Vildt skovtårn i 45 meters højde står snart klar

”Vi vil skabe et hyggeligt og personligt hotel, hvor bæredygtigheden er i fokus, og selvfølgelig i et prisleje der er til at betale, – altså præcis samme mantra som vi har succes med på vores restauranter.”

“Vi ser en stærk synergi mellem vores restauranter og hotellet, og vi tror på, at vi med hotellet kan være med til at give folk en endnu bedre oplevelse, når de besøger København.” siger Christian Lytje.

Læs også: 13 etager med penthouse-restaurant: Her kommer Kbhs nye vilde iværksætterby

Hvad: Cofoco Hotel
Hvor: Vesterbrogade 41
Hvornår: Planlagt åbning ultimo 2019

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hotel-med-parkering-kobenhavn-6ntnt222

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 180 Restaurant-imperiet Cofoco åbner sit eget hotel leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *