Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 181 Vores Roskilde

[Top] 181 Vores Roskilde

Du ser emneartiklen [Top] 181 Vores Roskilde, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Copenhagen: hygge and slow living in Denmark
Copenhagen: hygge and slow living in Denmark

Caféer og mindre spisesteder i Roskilde – To Go

GÆV

Er en lille hyggelig café, hvor der bliver lagt stor vægt på god service og hjertevarme. Placering på Containerstriben, Musicon. Hver dag er der friske sandwich, lækre økologiske supper og ikke mindst en helt fantastisk lækker gourmet-is. Alt sammen af de bedste råvarer.Derudover kan man nyde et udvalg af lækre drikkevarer, såsom øl, vin og saft.

Caféer og mindre spisesteder i Roskilde

Café Korn – Roskilde

I centrum af Roskilde finder man Café Korn. Deres café serverer burgere, friske salater, frokostplatte, sandwich eller nogle af deres Korn signaturretter. Ej at forglemme har de sammensat deres bud på byens lækreste brunchbuffet – hver weekend. Læn jer tilbage og nyd atmosfæren, stemningen og den gode mad.

Florentz Café og brasserie

I det tidligere historiske Hotel Prindsen finder du Florentz Café & Brasserie. De bestræber os på at lave al mad fra bunden af sæsonens råvarer. Deres faglærte tjenere og kokke sætter en stor ære i at uddanne kommende kollegaer i såvel gastronomien som at skabe den rare og behagelige atmosfære for deres gæster.

Sct Hans Have

Nyd dit næste weekend café besøg i inspirerende omgivelser under vinranker, fersken- og mandeltræer. Der serveres lette frokostretter, hjemmelavede læskedrikke og kage med friske urter og årstidens frugter og bær. Kaffen er lokal ristet, fairtrade og økologisk. Urteteen er fra vores egne te-bede og brødet er nybagt.

Café Muddi

Hjertlig velkommen til Café Muddi, som er en unik lille perle, der med sin hyggelige indretning og nostalgiske stemning oser af mormor, med duften af frisk brygget kaffe og hjemmebag indbyder det til afslapning og nydelse. Der tilbydes alt fra brunch, salater, lune retter og smørrebrød i særklasse.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hyggelige-cafeer-i-roskilde-w3vj6142

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 181 Vores Roskilde leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *