Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 191 Tønder Ferieudlejning og boliger – Danmark

[Top] 191 Tønder Ferieudlejning og boliger – Danmark

Du ser emneartiklen [Top] 191 Tønder Ferieudlejning og boliger – Danmark, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Anne-Vibeke Rejser – tag cyklen rundt i Geopark Odsherred
Anne-Vibeke Rejser – tag cyklen rundt i Geopark Odsherred

Ferieboliger i Tønder

Find og book unikke boliger på Airbnb

De bedst bedømte ferieboliger i Tønder

Gæster er enige: Disse ophold er højt bedømt med hensyn til beliggenhed, renhed med mere.

Gæstehus i Tønder

Hyggelig feriebolig i rolige omgivelser

Stueetagen rummer tekøkken (2 kogeplader, køleskab, lille ovn, elkeddel) og spiseplads samt opholdsareal med 2 sovepladser også fungerende som hjørnesofa. Under sofaen findes bokse med sengetøj. Møblet under uret rummer bestik og nederst ligger hynder og dug til terressegryden i baghaven. Der kan lånes gasgrill efter aftale. Stigen op til hemsen er forholdsvis stejl så vær forsigtig. På hemsen er en dobbeltseng. Der er monitor med PC, hvor der kan ses DRTV, NDR plus Netflix, Viaplay, YouTube.

Privat vært

Privat værelse i Tønder

hyggeligt værelse i roligt kvarter

velkommen i mit hjem, værelset er beliggende på 1 sal, lyst og venligt med adgang til hele huset. Boligen er beliggende i et roligt område, tæt ved ådigerne, cykel/og vandrestier i naturskønnt område, og kort afstand til bymidten, kunstmuseum, m.m.. Hjælper gerne med muligheder for dagsture i dette unikke område, tæt ved den dansk tyske grænse. Eget badeværelse. Kaffe og the er fri. Der er kæledyr i boligen. Det er muligt at tilberede morgenmad i køkkenet og efter aftale andre måltider.

Privat vært

SUPERHOST

Udlejningsbolig i Tønder

Hyggelig lille lejlighed midt i den gamle bydel.

Stort gammelt velholdt byhus midt i Tønder centrum. Vi kan tilbyde et dejligt lyst værelse med en stor dobbeltseng, et lille tv værelse med sofa og lænestol. Man skal over gangen for at komme til køkkenet og badeværelset.Gangen er fælles med husets øvrige beboere.Der er eget badeværelse med brus og badekar, samt køkken med stort køleskab, komfur og spiseplads. Der er adgang til hyggelig gårdhave.

Privat vært

Ferieboliger til enhver stil

Få den plads, der passer dig.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/sevaerdigheder-tonder-og-omegn-4r3yfzev

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 191 Tønder Ferieudlejning og boliger – Danmark leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *