Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 193 Gode steder at spise i Roskilde

[Top] 193 Gode steder at spise i Roskilde

Du ser emneartiklen [Top] 193 Gode steder at spise i Roskilde, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

ROSKILDE FESTIVAL: The Orange Canopy
ROSKILDE FESTIVAL: The Orange Canopy

Går turen til Roskilde?
Her er gode restauranter og cafeer, alle sammen i gåafstand fra Roskilde Domkirke, gågaden med de mange butikker, den store bypark, havnen og stationen. Dog måtte vi lige tilføje en hel stor oplevelse få kilometer fra indre Roskilde by.

Klassisk køkken og hjertelig betjening

Hos Restaurant Upstairs er der en symphoni af klassiske danske, franske og italienske retter, både til frokost og aften. Alt er tilberedt med sæsonens friske råvarer. Mandag til lørdag mellem kl. 11 og 14 fåes også en varieret brunch-tallerken, udover det store Smørrebrødskort af hjemmelavede fristelser. Restauranten ligger i gågaden, ved Roskilde Domkirke og Rådhuset, på første sal med hyggelig og rustik indretning.

Hjemlig hygge og masser af grønt

Hos Cafe Satchmo, i det stille stræde få meter fra den travle gågade i hjertet af Roskilde, kan man i den grad komme ned i gear og samtidig få energi depoterne fyldt op. Det være sig, om man er til de grønne grove salater, krydret med proteiner eller en lækker hjemmebagt kage med kaffe/te af god kvalitet. Her er hjemligt indrettet med spiseborde, sofa hjørne og højbord med udsigt til gaden. Hele sommeren er der åbent i den skønne baggård.

Stort værtskab og gastronomi

Små 3 km udenfor indre Roskilde by er der eventyrlige og smagsfulde spiseoplevelser i vente på den charmerende, historiske og nyrenoverede Svogerslev Kro. Svogerslev kro drives af Peter Møller, som har givet hele kroen et smukt løft og et kompromisløst køkken i topklassen. Maden er lavet fra bunden og af flest mulige lokale råvarer. Friskfanget fisk og skaldyr er fra skånsomt fiskeri og kun råvarer fra sæsonerne.

Burger restaurant på Ro´s Torv

En god shoppetur bør altid afsluttes med hyggeligt samvær og lidt god mad. Så hvad en en Bash Burger? Bash Burger ligger på første sal i Ro´s Torv – en burger restaurant med god plads og et fint udvalg af burgere med hhv okse, kylling, fisk og snacks som kyllingenugget og fritter.

Populær familie restaurant

Restaurant Ilden er en stor buffet restaurant, som rammer lige ind hos familien Danmark. Her er et stort udvalg til alle, både i form af kød fra grillen og tilbehør. I weekenderne er der stor brunch på buffeten. Restauranten er delt op i mindre hyggekroge, så trods dens størrelse, er der plads og ro til at spise.

SE FLERE GUIDES OG ARTIKLER PÅ SPISELIV

Læs hele artiklen

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hyggelige-cafeer-i-roskilde-w3vj6142

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 193 Gode steder at spise i Roskilde leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *