Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 193 Hoteller i London fra 188 kr. – Find billige hoteller med momondo

[Top] 193 Hoteller i London fra 188 kr. – Find billige hoteller med momondo

Du ser emneartiklen [Top] 193 Hoteller i London fra 188 kr. – Find billige hoteller med momondo, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

The Living Hotel De Medici \u0026 Christmas markets in Düsseldorf
The Living Hotel De Medici \u0026 Christmas markets in Düsseldorf

Pris

1.060 kr. – 2.703 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I LONDON Hammersmith and Fulham 33% billigere Hoteller i Hammersmith and Fulham er de billigste i London med kun 1.060 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I LONDON Covent Garden 42% dyrere Covent Garden har de højeste hotelpriser i London med værelser til 2.703 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I LONDON Camden 72% flere brugere besøgte stedet Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Camden end i andre områder i London

St. Ermin’s Hotel, Autograph Collection

Caxton Street 2, London, United Kingdom

Yha London St Paul’s

Yha London St Pauls, 36 Carter Lane, London, United Kingdom

Lavsæson oktober Det billigste tidspunkt
Højsæson december det dyreste tidspunkt
33% forventet prisfald
29% forventet prisstigning

Rejsepriser

1.181 kr. – 2.472 kr.

Billigeste dag på ugen tirsdag is the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugen mandag is the most expensive day of the week to book
2.440 kr. is the average per night cost for a hotel on this day
1.516 kr. is the average per night cost for a hotel on this day
Laveste hotelpris 251 kr.
Mest populære hotel (5-stjernet) Royal Garden Hotel
Hoteller i nærheden af lufthavnen 21094
Gennemsnitslængde på ophold 7 dage

Det er velkendt at det kan være en dyr affære at booke hotel i London, til gengæld er det ofte nemt at finde mere end prisvenlige flybilletter som kan balancere feriebudgettet lidt ud. Skal der dog spares på hotelopholdet kan du starte med at kigge på de hoteller der ligger uden for centrum. Takket være det enorme netværk af offentlig transport ind til byen er det intet problem, at bo lidt længere ude.

London har et væld af gratis eller billige seværdigheder du som turist kan gøre brug af, som f.eks. Museum of London, British Museum, Hyde Park, Big Ben, Trafalgar Square og Sky Garden (få flere tips til Londons seværdigheder her). I en by som størrelse på London er mulighederne utallige, og når det kommer til blandt andet mad kan du spise dig mæt i et billigt måltid i nogle af gadeboderne, på madmarkederne eller smøre sin egen madpakke med varer fra et af de mange supermarkeder.

5-stjernede hoteller

Billigst 492 kr.

Gennemsnitlig 2.872 kr.

Dyrest 23.392 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

St Christopher’s Village, London Bridge – Hostel

161-165 Borough High Street, London, United Kingdom

Som en af Europas største og mest besøgte storbyer er London et tag-selv-bord af muligheder, når der skal bookes hotel. Byens størrelse samt inddelingen i 32 forskellige distrikter åbner op for en verden af overnatningsmuligheder i alle prisklasser.

Hvis du ønsker at bo lige der, hvor det hele sker, så er London centrum og dermed selve bykernen det oplagte sted, og her er området igen inddelt i flere områder. Soho eller Covent Garden i West End er stedet for unge folk, der kan nyde godt af den internationale atmosfære samt de mange dansesteder, barer og restauranter. Andre områder, der ligger centralt og lige ved hovedattraktionerne, er Westminster, London Bridge og South Bank, som også byder på et bredt udvalg af gode hoteller – lige fra billige basisværelser til masser af luksus samt alt midt imellem.

London centrum byder på hyggelige hoteller til alle typer af rejsende, hvad enten det er backpackere, børnefamilier, unge eller ældre par. Hvis du gerne vil bo i et mere roligt område, så er der mange muligheder i North London, hvor du også finder berømte Abbey Road. Grønne Greenwich samt hyggelige East End er også oplagte muligheder lige uden for centrum, hvor det stadig er nemt at komme ind til London Central med offentlig transport.

I London er der oplevelser og underholdning for alle, uanset alder, køn og interesse. Der er byens natteliv for unge turister, der vil opleve en storby, som kan finde ud af at feste. Det er også opera, musicals og historiske fortællinger for både unge og ældre samt masser af aktiviteter for børnefamilier i form af forlystelser, museer og parker. Byens multikulturelle sammensætning åbner ligeledes op for et univers af dufte og smagsprøver på køkkener fra hele verden i form af de mange forskellige restauranter og barer.

En tur til London er en rejse ind i en by fyldt med oplevelser, som man i princippet kan bruge mange uger og måneder på at udforske. Området ved Westminster er et godt sted at starte, da du her finder det verdensberømte ur Big Ben, kirken Westminster Abbey, regeringsbygningen Houses of Parliament samt det populære garderskifte ved Buckingham Palace. West End og Soho er to andre velbesøgte områder der inviterer til shopping ved Oxford Street og Bond Street samt musicals og et rigt kulturliv i det hele taget. Du skal naturligvis også forbi den ikoniske bro London Bridge ved floden Themsen samt en tur op i The Shard – Vesteuropas højeste bygning. Når du er i London, bør du også opleve de autentiske markeder Camden Market og Portobello Road Market, hvor du kan gøre en god handel.

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger London.

Prisen for et hotel i London afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 2.391 kr. pr. nat.

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i London. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i London. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til London

Oplev London bag rattet! Få information om de bedste tilbud på biludlejning her

Find billeje i London

Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

Find ferieboliger i London

Hostels er en god måde at spare penge på overnatning på, når du skal bo i London.

Find hostels i London

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/billige-hoteller-i-london-46geio7p

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 193 Hoteller i London fra 188 kr. – Find billige hoteller med momondo leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *