Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 198 Top 10 Seværdigheder og vartegn i Tønder

[Top] 198 Top 10 Seværdigheder og vartegn i Tønder

Du ser emneartiklen [Top] 198 Top 10 Seværdigheder og vartegn i Tønder, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Ferieoplevelser på Bornholm
Ferieoplevelser på Bornholm

Vartegn/seværdigheder i Tønder

Bedste Seværdigheder og vartegn i Tønder, Danmark

Seværdigheder og vartegn i Tønder

 • Favoritter blandt rejsendeAktiviteter rangeret ud fra Tripadvisor-data, herunder anmeldelser, vurderinger, billeder og popularitet.
 • Placering i popularitetsindeksetDe højst vurderede seværdigheder på Tripadvisor, baseret på anmeldelser fra rejsende.

Kategorityper

Seværdighedstyper

Seværdigheder og vartegn

Seværdigheder og vartegn

Vurdering fra rejsende

Egnet til

15 steder sorteret efter popularitet hos de rejsende.

Vi udfører kontrol på anmeldelser

Tripadvisors tilgang til anmeldelser

Alle Tripadvisor-anmeldelser går igennem et automatisk sporingssystem, før de bliver offentliggjort, for at indsamle oplysninger med henblik på at besvare følgende spørgsmål: hvordan, hvad, hvor og hvornår. Hvis systemet registrerer noget, der potentielt er i modstrid med vores retningslinjer for fællesskabet, offentliggøres anmeldelsen ikke.

Når systemet registrerer et problem, kan en anmeldelse automatisk afvises, sendes til validering hos anmelderen eller manuelt gennemgås af vores team af indholdsspecialister, der arbejder døgnet rundt for at opretholde kvaliteten af anmeldelserne på vores website.

Vores team kontrollerer alle anmeldelser på vores website, som vores fællesskab mener ikke opfylder vores retningslinjer for fællesskabet.

Få mere at vide om vores anmeldelsespolitik.

Seværdigheder og vartegn • Kirker og katedraler

Historiske steder • Seværdigheder og vartegn

Seværdigheder og vartegn • Udkigssteder

Historiske steder • Seværdigheder og vartegn

Seværdigheder og vartegn • Monumenter og statuer

Seværdigheder og vartegn • Monumenter og statuer

Åben nu

Få mere at vide om dette indhold

Ture, aktiviteter og oplevelser, der kan bookes på Tripadvisor, rangeret ud fra eksklusive Tripadvisor-data, herunder anmeldelser, vurderinger, billeder, popularitet, brugerpræferencer, pris og bookinger foretaget igennem Tripadvisor.

Se, hvad de rejsende siger

 • En skøn tur til det danske vadehavsområde. Slusen er ganske imponerende og naturen omkring er slående. Man kan se ned til Vidå sluse, som jeg vil anbefale også også at køre omkring.Skrevet d. 3. juli 2021Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Har ofte besøgt marsken ved Højer sluse og Vidåslusen og nyder den storslåede natur og det uanset vejret.
  Besøgte området igen her i september og nu er der bygget en udsigts platform på taget af vagt bygningen ved Vidåslusen, herved kommer man lidt højere op og får en endnu flottere udsigt.
  Der havde været problemer med støj fra gitteret, som dog var løst ved at sætte skumgummi på stængerne, formentlig en midlertidig løsning.
  Men det var nu ingen hindring for en fin oplevelse.
  Denne blev endnu bedre da vi på diget 5-700 meter ude så 2 havørne som sad på et led og mellem dem sad 2 ravne som nærmest lignede meget små fugle i det forhold.
  Så på denne dag med let regn og dis blev vi en oplevelse rigere i dette dejlig naturområde som vi kun kan opfordre og anbefale alle at besøge.Skrevet d. 25. oktober 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Smuk velholdt park til et flot velholdt slot midt i Møgeltønder, som har bevaret sit særpræg med gamle huse og toppede brosten.Skrevet d. 17. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Sct. Clemens kirke er Rømøs eneste kirke og er en kirke med en unik historie. Kirken er utrolig smuk og velholdt og ligger højt placeret, så der fra kirkegården er den smukkeste udsigt ud over heden og havet. På kirkegården ligger de mange skibskommandører begravet, og den fortæller derfor en helt unik historie om fortidens kaptajner, der kom fra Rømø. Kirken er oprindelig bygget i 1200 tallet, men blev stærkt udvidet i 1600-1700 tallet, da velstanden på øen voksede. Indeni kirken hænger der smukke kirkeskibe (modelskibe) skænket af kommandører, redere og sømænd fra øen.Skrevet d. 18. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Har været på stedet mange gange både som barn og voksen og med mine egne børn. Sjovt at fortælle historien om 2 lande og en grænse igennem vejen. Og ikke mindst at stå med et ben i hvert land på samme tid.Skrevet d. 29. juli 2021Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Rømøs smukkeste udsigt får du fra Spidsbjerg i Kirkeby Plantage. For at komme til Spidsbjerg, skal du på en tur gennem lyngen og bestige de 50 træ-trappetrin, for at nå til Rømøs højeste og smukkeste punkt. Fra den 19 meter høje bakke kan man mod vest tage et kig til havet. Mod syd er der udsigt til Havneby, færgen og den tyske ø, Sild. Mod nord kigger man hen over Kirkeby Plantage til Rømø-dæmningen og i klart vejr skimtes Esbjerg i horisonten. Kan helt klart anbefalesSkrevet d. 23. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Naturens kræfter er uforudsigelig .
  Tankevækkende hvorforandret det må have været her understormflodenSkrevet d. 27. juli 2020Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Den er en flot udsigt som alle steder ved vadehavet. og der var pænt og rent selvom der var mange turister.Skrevet d. 28. juli 2019Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Uldgade ligger i Tønder og er nok en af byens smukkeste gader.
  Den er brostens belagt og de fleste huse ligger med gavlene ud mod gaden og de fleste har nogle flotte karnapper, godt hvis man skulle følge med i hvad der skete i gaden.😎
  Oprindelig boede der her småfolk og håndværkere i de små huse.
  Var i princippet en parallel gade til Storegade med de noget større og rigere huse, parallel på samme måde som Spikergade er det til Storegade.
  En hyggelig gade at vandre gennem når man er i Tønder og det helt uanset årstiden.Skrevet d. 29. november 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • et museum med meget historie der er nok lidt for lidt plads til til alle de ting de har og jeg savneder også forklaringer på mange af montrene med de udstillede ting, kunne også godt oplyse om at der ude i skoven lige ved siden af er en bygning som også er et besøg værdSkrevet d. 7. juli 2019Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • En skamstøtte er en støtte, der er rejst for at bringe skam over en person, der har gjort en moralsk forkastelig handling.
  Skamstøtten i Sæd er rejst over Karen Christens, der i 1712 myrdede sine fire børn med rottegift, hvorefter hun begik selvmord med rottegift.
  Karen Christens var i en fortvivlet situation på grund fattigdom, usle livsvilkår og tungsind.
  Hun havde søgt bistand hos sognets “gode” mænd, men havde fået afslag, og hun valgte derefter den desperate handling.
  Børnene fik en kristen begravelse på Ubjerg Kirkegård, men Karen Christens blev af “bøddelknægten” nedgravet i rabatten ved den gamle vej i den sydlige udkant af Sæd.
  Man rejste en skamstøtte over nedgravningsstedet.
  Teksten på skamstøtten er på tysk. I dansk oversættelse står der:
  “Her er legemet af Karen Christens henslæbt og nedgravet af bøddelknægten, fordi hun med gift har begået et forbandet mord på sig selv og sine fire børn i året 1712.”
  Skamstøtten i Sæd er den eneste i Danmark, der står på den oprindelige placering.
  Skamstøtten er i sig selv ikke nogen stor attraktion, men historien bag tragedien er en tankevækkende påmindelse om de forfærdelige livsvilkår, der var for fattige mennesker.
  Næsten al danmarkshistorie handler om rige, adel og overklasse, men her får vi et eksempel på fattiges livsvilkår.Skrevet d. 20. juni 2019Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Lakolk Butikscenter ved Lakolk strand er en oplevelse i sig selv og hele miljøet emmer af hygge og ferie. Du kan købe et hav af souvenirs i én af de mange butikker. Eller er du til fantastiske tilbud på sportsoutfit, så er der også gode muligheder for det på butikstorvet.Trænger garderoben til et pift, eller skal du have nye sko, så kan du finde det i én af tøjbutikkerne. Der også rig mulighed for at købe en lækker is eller noget at spise i én af Lakolks populære caféer.Skrevet d. 11. oktober 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Ved Tønderhus finder man dette lille monument eller mindesten over Martin Hammerich. En granit sten med en cirkel rund bronze plade med et ansigt relief.
  Han var det meste af sit liv engageret i genforening og den Sønderjyske sag.
  Han var ansat i flere ledende stillinger i ministerier og flyttede på et tidspunkt til Løgumkloster og var i en stilling som dommer fuldmægtig, nok lidt under hans erfaring. Men kom dog her endnu tættere på landbefolkningen.
  Mindesmærket blev rejst i 1950.Skrevet d. 29. november 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Mindestenen i Sæd er en af de mest markante mindesten for faldne i Første Verdenskrig.
  Ca. 5270 sønderjyder døde som soldater under Første Verdenskrig, og der blev rejst mange mindesten for de faldne.
  Mindestenene var ofte en erstatning for de gravsteder, som ikke kunne laves.
  Mindestenen i Sæd er rejst i 1925.
  Det er et stort kompakt mindesmærke, ca. 4 meter højt, og ca. 1 meter bredt på alle led.Skrevet d. 4. november 2018Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Vi nærmer os med hast 2020 og 100 året for Sønderjyllands genforening med Danmark, efter genforeningen blev der rejst en del mindesmærker for genforeningen overalt i Danmark og nok især i Sønderjylland.
  Vi besøgte genforeningsstenen i Døstrup syd for Skærbæk.
  Stenen står på en lille mindelund ved Genforeningsvej/Bygaden i Døstrup ikke langt fra Kirken. Det er en meget stor og flot ru sten som står omkranset af Rhododendron og ralsten foran. Stenen blev afsløret 23 juli 1922 af købmand Simonsen som holdt tale og i øvrigt var en af hovedkræfterne bag stenen. Stenen har Kong Chr.X navnetræk, teksten, Minde om genforening 1920 samt følgende tekst “Af Herren er dette sket. Det er underligt for vore øjne”.
  Stenen blev ifølge sagnet kastet mod Døstrup Kirke af en trold som boede i Gassehøj i Skærbæk 8 km nord herfor, dette i raseri over bygning af Døstrup Kirke og klokkeringningen. Han smed stenen mod kirketårnet og ramte 40 meter fra. Stenen blev placeret i kirkegårdsdiget og sad her til 1922.
  Hvorom alt er så er det en stor flot sten som minder os om Genforeningen og dens betydning for Danmark og ikke mindst Sønderjylland.
  Absolut værd at besøge.Skrevet d. 22. marts 2019Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Ofte stillede spørgsmål om Tønder

Disse steder er de bedste, når det kommer til seværdigheder og vartegn i Tønder:Se mere inden for seværdigheder og vartegn i Tønder på Tripadvisor

Se mere information relateret til dette emne her: seværdigheder tønder og omegn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 198 Top 10 Seværdigheder og vartegn i Tønder leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *