Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 28 Se alt hvad du skal opleve i Gudhjem i vores Bornholmerguide

[Top] 28 Se alt hvad du skal opleve i Gudhjem i vores Bornholmerguide

Du ser emneartiklen [Top] 28 Se alt hvad du skal opleve i Gudhjem i vores Bornholmerguide, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

AU Explainer: Hvad sker der i spændingsfeltet mellem menneske og computer?
AU Explainer: Hvad sker der i spændingsfeltet mellem menneske og computer?

Gudhjem

Der hersker den mest fortryllende stemning i den lille havneby Gudhjem. Gudhjem har knap 1000 faste indbyggere, som igennem hele sommeren er med til at skabe en herlig feriestemning. På havnen er der rigeligt med caféer, isbutikker og Gudhjem Røgeri, hvor det jo er helt oplagt at opleve en “Sol over Gudhjem”. Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, hvilket sikrer den fantastiske udsigt over Østersøen, næsten ligemeget hvor du befinder dig.

Her er, hvad vi synes, du skal se, opleve eller prøve:

M/S Thor bådfart.
Med M/S Thor bådfart kan du opleve den smukke, bornholmske kyststrækning og Helligdomsklipperne fra havsiden ombord på det gamle træskib, der har sejlet på kysten i mere end 100 år. Du sejler fra Gudhjem Havn, langs klippekysten til Helligdomsklipperne/Bornholms Kunstmuseum, inden turen går tilbage igen. Vi garanterer, at hele familien vil nyde det. Man kan både booke online og ved havnen.

BornPark – Minigolf.
Nordeuropas største minigolfbane ligger lidt udenfor Gudhjem. Her venter 18 huller, som alle repræsenterer et sted på Bornholm.
Du skal altså spille dig igennem øens unikke natur, dens spændende historie og hele atmosfæren. Alle kan være med!
Bag BornPark er der også en fin iværksætterhistorie. Den kan du læse her.

Karamel Kompagniet

Du skal naturligvis besøge Karamel Kompagniet, som er endnu en af Bornholms fantastiske iværksætterhistorier indenfor fødevarer. Du kan læse vores store interview med Anna Zehngraff Knightbridge, som er kvinden bag.
Læs det her.

Gudhjem Røgeri

Røgeriet ligger centralt ved havnen, med mulighed for både at sidde indenfor og udenfor med udsigt over havet. Det fungerer både som restaurant og butik, hvor du kan købe en masse bornholmske specialiteter. Der er altid frisk røget sild, og igennem hele sommersæsonen byder de også på mad fra grillen.

Glaspusteriet

10 meter fra Røgeriet ligger Pernille Bastrups kendte glaspusteri. Her er du ligeså velkommen i deres værksted, som i deres butik. De flotteste produkter af glas bliver lavet her hele sommeren, og du kan følge med på første række. I folkemunde kaldes butikken bare “Glashytten”. Gudhjem Glasrøgeri er i dag det ældste glaspusteri på Bornholm.

Galleri Gudhjem

Hvis du skal have eller se på noget kunst, er det helt oplagt at gå forbi Galleri Gudhjem. Et lille hyggeligt Galleri, hvor keramiker Simon Koefoed, billedkunstner Hanne Støvring, illustrator Chimi Changa og keramiker Susanne Søllund er gået sammen. Se og læs mere her.

Isbutikken

På havnen i butikken “Gudhjem is” er deres softice så god, at selv bornholmerne valfarter dertil for at nyde den. De var først med softice på Bornholm, og er stadig ægte lokalproduceret direkte fra mejeriet. Mejeriet drives i dag af 3. generation i en flot bygning ud til vandet.

Bornholmerguiden er lavet med støtte fra Destination Bornholm.

Dontt.dk anbefaler, at du henter den officielle rejse-app til Bornholm.
Du kan hente den gratis her.

Se mere information relateret til dette emne her: hvad sker der i gudhjem

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 28 Se alt hvad du skal opleve i Gudhjem i vores Bornholmerguide leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *