Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 32 De bedste restauranter ved Nyhavn med 1

[Top] 32 De bedste restauranter ved Nyhavn med 1

Du ser emneartiklen [Top] 32 De bedste restauranter ved Nyhavn med 1, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

The COPENHAGEN FOOD Guide | ft. World’s Best Pizza \u0026 Burger, Danish Pastries and Smørrebrød
The COPENHAGEN FOOD Guide | ft. World’s Best Pizza \u0026 Burger, Danish Pastries and Smørrebrød

Guide 2023: Populære restauranter ved Nyhavn med 1/3 skåret af prisen

Guide 2023: Populære restauranter ved Nyhavn med 1/3 skåret af prisen

Opdateret 03.01.2023

Find håndplukkede restauranter ved Nyhavn med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Siden 1600-tallet har Nyhavn været et trækplaster for besøgende fra nær og fjern. Nyhavn startede som en erhvervshavn i 1673 for international handel, men udviklede sig hurtigt til et tilflugtssted for sømænd der trængte til glædespiger, festligheder og god mad. Fornøjelser, der stadig den dag i dag er til stede i Nyhavn.

Du finder stripperklubber side om side med Michelinrestauranter i bevaringsværdige bindingsværkshuse. Det ældste hus i Nyhavn har ikke ændret sig siden 1681, og fortorvet består af nedslidte, ujævne fliser fra Nyhavns ophav.

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter omkring og nær Nyhavn hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Nyhavn og omårdet omkring, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter i Indre By, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Restaurant Liva, Nyhavn

En uformel, fine-dining oplevelse med nordisk håndværk og husbådscharme i Nyhavn.
Restaurant website

Tag plads på Liva II, Nyhavns flydende gourmetrestaurant. Den hvide båd ligger tøjlet til kajen og er en historisk, kulturel perle. Siden 1983 har Liva været en del af byens faste cabaretscene, men har nu fokus på en uformel, fine dining restaurantoplevelse i Nyhavn.
Menukortet frister med smagsnuancer fra det nordiske køkken, og kokkerer med stor forkærlighed for sæsonens bedste råvarer.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LIVA MED EARLY BIRD

Restaurant Havfruen, Nyhavn

Lækker mad og bistro charme i en af Nyhavns bedste restauranter.
Restaurant website

Havfruen kreerer velsmagende undersøiske retter på miljø- og produktbevidste råvarer. Menukortets fisk er gerne MSC og ASC certificeret, og du finder et overflod af lækre delikatesser som blåmuslinger, blæksprutter og det ægte guld; caviar.
De friskfangede lækkerier tilberedes over glohede pander og gryder i kog. Hertil serveres et lækkert, men mere nøjsomt udvalg af garniture – for det er fisken, der er helten og skal hædres på tallerkenen.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HAVFRUEN MED EARLY BIRD

Restaurant Grosen & Falkenbergs, husbådscharme nær Nyhavn

Maritim hygge og nordisk tapas hos vuggende husbåd på Christianshavn.
Restaurant website

Træd ombord og få en dejlig spiseoplevelse på vandet. Du er sikret tørre fødder og dejlig udsigt til Københavns Havn og Nyhavn, både fra dækket og indendøre.
Husbåden er ombygget af genbrugsmaterialer fra den historiske kommandocentral, Kuglegården. Spis i maritime rammer og nyd de nordiske specialiteter, sæsonens bedste råvarer, serveret a la tapas-style.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN MED EARLY BIRD

Restaurant Fuego, Nyhavn

Autentisk og flot argentinsk bøfhus ved Det Kongelige Teater.
Restaurant website

På Fuego træder du ind i det sydlige Argentina. Her tilberedes kødet på ægte argentinsk manér, mens tapas anrettes med sydamerikansk kærlighed til ingredienserne. Som kontrast til menukortets autencitet står en Skandinavisk, elegant indretning, centeret omkring et stort, åbent ildsted.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

Restaurant Nyhavn 17, Nyhavn

Klassisk bistro-oplevelse i Københavns mest ikoniske kvarter.
Restaurant website

Som navnet angiver, ligger restaurant Nyhavn 17 i Nyhavn. Her har restauranten ligget siden 1936 i en gulmalet bindingsværksbygning fra 1700-tallet. Før Nyhavn 17 blev til en restaurant, husede bygningen forskellige hverv. Lokalerne emmer derfor af historisk charme.
Hvor man førhen kun kunne skåle i øl og brændevin, er Nyhavn 17 fulgt med tiden og har udvidet sit vinkort til at inkludere internationale vine og ‘bobler’ – foruden blends, bourbons og whiskey.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD

Restaurant Karma Sushi, Nyhavn

Fusionssushi i gourmetklassen i Nyhavn.
Restaurant website

Som den syvende restaurant i Karma-kæden, har restaurant Karma Sushi Nyhavn bragt kompromisløs gourmet-fusionssushi til Indre By. Hos Karma Sushi Nyhavn er råvarerne udvalgt med omhu og omtanke – alt er bæredygtigt og friskt. Missionen er at udfordre ‘mainstream’ sushi med et bedre og mere miljøvenligt alternativ.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI NYHAVN MED EARLY BIRD

Restaurant The Modern, Nyhavn

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.
Restaurant website

Blot en lille spadsertur fra det myldrende Nyhavn, ligger The Modern ved den hyggelige Sankt Annæ Plads. Restauranten ejes af tidligere Michelin-kok Christian From, som har slået sine folder på de promoverede restauranter Geranium, d’Angleterres Marchal, Nimb Terrasse og Restaurant Studio på The Standard.

Menuen er sammensat af det bedste fra europæisk cuisine, og trækker tråde til både det italienske, spanske og franske køkken – tilsat nordisk elegance.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE MODERN MED EARLY BIRD

Hjertet af København

På sene sommeraftener kan du nyde et køligt glas rosé eller en kold øl med fødderne ud over havnekanten, til lyden af skibe der vugger i solnedgangens skær. Om vinteren lægger sneen sig på de små huse langs havnekanten som flormelis på brunkagedekorationer. Det får umærkeligt Nyhavn til at ligne et guldaldermaleri i moderne kontekst.

Nyhavn har er hjemsted for verdenskendte forfatter H. C. Andersen. Her gik han op og ned langs havnekanalen med sin høje hat og fandt inspiration. Han skrev bl.a. Fyrtøjet og Prinsessen på ærten, mens han boede i Nyhavn.

Da Nyhavn befinder sig i hjertet af København, er området tæt på en række seværdigheder, herunder Det Kongelige Teater, Skuespillehuset og Det Kongelige Kunstakademi. Samtidigt er det få minutters gang fra Strøget, som fører dig fra den ene ende af byen til den anden.

Nyhavn har til alle tider været omdrejningspunkt for besøgende i København. Hver eneste bygning har en unik historie at fortælle. Den smalle havnekanal, omgivet af de brostensbelagte gågader, emmer af charme. Det kan derfor ikke undre, at mange restauranter har valgt at slå sig ned i Nyhavn. Her kan du opleve en bred gastronomisk variation. Hvad enten du er til Italiensk, smørrebrød, fisk og skaldyr, en saftig bøf eller blot en velskænket øl, så har Nyhavn det med garanti.

I løbet af året kan du også opleve skiftende arrangementer i Nyhavn – herunder Julemarked i november og december måned, Jazz Festival, Sildens Dag og Tjenerløb, for blot at nævne nogle få. De bidrager til at skabe den særegne stemning af livlighed og glade dage, som kendetegner Nyhavn.

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

 • Restauranter på Nørrebro
 • Restauranter på Vesterbro
 • Restauranter på Østerbro
 • Restauranter på Frederiksberg
 • Restauranter på Amager
 • Restauranter på Christianshavn
 • Restauranter i Indre By
 • Restauranter i Nordsjælland
 • Restauranter i Kødbyen
 • Restauranter i Ørestad
 • Restauranter ved Istedgade
 • Restauranter ved Kongens Nytorv
 • Restauranter ved Nyhavn
 • Restauranter ved vandet

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/bedste-restaurant-i-nyhavn-zsrqavum

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 32 De bedste restauranter ved Nyhavn med 1 leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *