Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 36 Bed and Breakfast Vestsjælland B&B

[Top] 36 Bed and Breakfast Vestsjælland B&B

Du ser emneartiklen [Top] 36 Bed and Breakfast Vestsjælland B&B, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

How to Start a Bed and Breakfast Business | Including Free Bed and Breakfast Business Plan Template
How to Start a Bed and Breakfast Business | Including Free Bed and Breakfast Business Plan Template

Gaardhotellet, Kærbyvej 12, 4400 Kalundborg
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,4 /10”

Dette familiedrevne B&B ligger på Vestsjælland, 4 km fra det centrale Kalundborg, og er omgivet af smuk natur. Der tilbydes gratis WiFi, gæstekøkken samt lyse og moderne værelser. Gaardhotellet Bed & Breakfast er indrettet i sort og hvidt med sorte og hvide dekorationer. Samtlige værelser har fladskærms-tv, skrivebord samt fælles badeværelse.

Kongsgård Bed & Breakfast, Røsnæsvej 204, 4400 Kalundborg
Bedømmelse: “Fremragende 8,9 /10”

Denne familiedrevne Bed & Breakfast har til huse i en elegant bygning fra 1920’erne blot 300 m fra stranden ved Kalundborg Fjord. Der er frodig have og tv-stue. Kongsgårds lyse og enkelt indrettede værelser har udsigt til fjorden eller haven. Der er desuden fælles badeværelse samt toilet.

Bella’s Bed and Breakfast, Hovvejen 114, 4400 Kalundborg
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9 /10”

BOOK / RESERVER B&B

Bella’s Bed and Breakfast har til huse i en gård fra slutningen af 1800-tallet. Dette B&B ligger lige uden for Kalundborg, 10 minutters kørsel fra sandstranden Kalundborg Strand. Der er gratis Wi-Fi og parkering samt et fælles tekøkken. Værelserne har enten privat eller fælles badeværelse. De har alle tv og et skrivebord, og nogle af dem har også et opholdsområde.

Ruth’s Guesthouse, Brandsbjerg 20, 4400 Kalundborg
Bedømmelse: “Fremragende 8,6 /10”

Ruth’s Guesthouse, som ligger i Kalundborg i Region Sjælland, omfatter en grill og havudsigt. Holbæk ligger 41 km fra ejendommen. Der er gratis privat parkering på stedet. Der er tv med kabelkanaler og cd-afspiller. Der er desuden kaffemaskine på værelset. Samtlige værelser har eget badeværelse.

Holmehuset Bed & Breakfast, Kåstrup Holmevej 23, 4400 Kalundborg
Bedømmelse: “Fremragende 8,7 /10”

Dette Bed & Breakfast tilbyder en fredelig beliggenhed ved siden af Klosterskov og Saltbæk Vig. Der er en haveterrasse, fælles køkken og tv-stue. Havnebyen Kalundborg ligger 7 km derfra. Værelserne på Holmehuset Bed & Breakfast omfatter gratis trådløs internetadgang og en lænestol, så man kan slappe af. Der er fælles badeværelse.

Bed & Bath, Kildestræde 10, 4500 Nykøbing Sjælland
Bedømmelse: “Fabelagtigt 9,3 /10”

Dette moderne værelse ligger i en villa, mindre end 5 minutters gang fra Nykøbing Sjælland Station og bymidten. Det omfatter eget badeværelse, tekøkken og gratis trådløs internetadgang. Bed & Bath-værelset har også egen indgang og terrasse samt fladskærms-kabel-tv med dvd-afspiller.

Country House, Stenbjergvej 15, 4550 Asnæs
Bedømmelse: “”

Country House ligger i Asnæs, og der tilbydes indkvartering med egen forplejning og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering. Der er også køkken med opvaskemaskine og ovn, fladskærms-tv samt eget badeværelse. De øvrige faciliteter på Aguamarina House omfatter solterrasse.

Se mere information relateret til dette emne her: bed and breakfast odsherred

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 36 Bed and Breakfast Vestsjælland B&B leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *