Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 49 Alma har bestemt en af Bryggens bedste brunch

[Top] 49 Alma har bestemt en af Bryggens bedste brunch

Du ser emneartiklen [Top] 49 Alma har bestemt en af Bryggens bedste brunch, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Anders Mattesen – Vender tilbage – Tøjeksperten
Anders Mattesen – Vender tilbage – Tøjeksperten

Cafe Alma på Islands brygge har noget så ganske usædvanligt som en normal brunch. Sådan een som man kendte dem fra 00´erne. En tallerkenservering fuld af goodies. Placeret i små skåle rører ingen elementer rører upassende ved hinanden.


Der er mulighed for morgenmadsagtige sager som croissant og blødkogte æg, men så tidlige er vi ikke på færde en lørdag morgen. Vi havde klart en strategi om at helligholde brunchen som en kombination af morgenmad og frokost og i så tilfælde må stærkere sager til.

Der var mulighed for tre udgaver af brunchen “the good, the bad and the ugly”. The good indeholde vegetariske pølser og var i det hele taget lige hellig nok til min højtideligholdelse af måltidet. The bad indeholdt bacon og pølser med ægte klimakompromiterede svinekød. Vi blev yderligere forkælet med avokado, ost, charcuterie, yoghurt med knas og lækkert brød. “The ugly” er vejen til pandekager med sirup og flere syndige fornøjelser.

Den helt igennem venlige servering på Cafe Alma bragte os blodappelsinjuice og latte og kom tit forbi for at spørge til, om alt var som det skulle være. Lørdag morgen endte med at blive ret perfekt for kun 209 kr pr mand. Det er yderst rimelig. Hvis du lige har lyst til en brunch, hvor intet er fermenteret eller erklæret afgrøde fra Gambogård eller lignende, så er Alma er superhyggeligt bud. Du kan jo lige gå en tur langs bryggen bagefter.

Cafe Alma: Isafjordsgade 5-7, Islands Brygge

Se mere information relateret til dette emne her: bedste brunch indre by

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 49 Alma har bestemt en af Bryggens bedste brunch leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *