Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 53 Hoteller i nærheden af London Victoria Station, London

[Top] 53 Hoteller i nærheden af London Victoria Station, London

Du ser emneartiklen [Top] 53 Hoteller i nærheden af London Victoria Station, London, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Top 10 Budget Hotels in London | Best Affordable Hotels of London 2022
Top 10 Budget Hotels in London | Best Affordable Hotels of London 2022

Sorter efter

Med en beliggenhed i London, er hotellet 35 minutter fra London Heathrow Lufthavn og tilbyder gratis trådløst internet overalt. Det er omringet af forskellige forretninger og boutiques, og er minutter til fods fra Victoria Coach Station.

967 kr.

Med en beliggenhed i London, er The Athenaeum Hotel & Residences 5 minutter fra Green Park og er udstyret med sauna. Det tilbyder udsigt over parken og gratis Wi-Fi.

2.665 kr.

Med en beliggenhed i Westminster, byder Astor Victoria Hostel på 2-stjernet overnatning og opbevaring af bagage, døgnåben reception og concierge. Det tilyder vareautomat og er en kort gåtur fra Apollo Victoria Teater.

216 kr.

Med en beliggenhed i London, byder Pestana Chelsea Bridge Hotel på stilfuld 4-stjernet overnatning tæt på Chelsea Bridge. Med de mange faciliteter, tilbyder dette trendy hotel 24 timers roomservice, administrationsgang og kaffebar.

1.134 kr.

Med en beliggenhed i Westminster, tilbyder dette elegante hotel indendørs bassin, butlerservice og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. 2 minutters gang fra Bond Street tilbydes elegante værelser indrettede med marmor badeværelse, minibar og gratis trådløst internet på alle værelser.

6.896 kr.

Med en beliggenhed i Westminster, byder St Ermin’s Hotel Autograph Collection på 4-stjernet overnatning og mødelokaler, 24 timers roomservice og overvåget parkering. Det er beliggende en kort gåtur fra Westminster Cathedral, Buckingham Palace og Westminster Palads.

2.964 kr.

Der er udstyret med egen biografskærm på værelset, og W London Leicester Square er en ideel base, der omfatter gratis adgang til AWAY Spa og FIT Gym. Med en beliggenhed i den populære del af London, er hotellet udstyret med udsigt over Leicester Square, og er 10 minutter til fods fra Trafalgar Square, Charing Cross og Strand.

3.278 kr.

Dukes London er beliggende i London og er tæt på områdets turistattraktioner. Det er beliggende en kort gåtur fra Buckingham Palace.

2.436 kr.

Billigste måned: maj
Dyreste måned: juni
Gennemsnitspris i London Victoria Station: 1.174 kr. pr. nat
Billigste pris fundet: 605 kr. pr. nat
Billigste dag: lørdag
Dyreste dag: mandag

The Connaught London tilbyder komfortabel 5-stjernet overnatning i London. Der tilbydes gratis trådløst intertnet, en restaurant og indendørs bassin på hotellet, som kun ligger 10 minutter til fods fra Oxford Street, Selfridges og Piccadilly.

Med en beliggenhed i London, byder Hotel 41 på stilfuld 5-stjernet overnatning tæt på Buckingham Palace. Med de mange faciliteter, tilbyder dette luksuriøse hotel overvåget parkering, administrationsgang og ekspres check-ind/check-ud.

Dette 3-stjernede hotel har en moderne og elegant indretning og ligger i London. Det er beliggende en kort gåtur fra Apollo Victoria Teater.

Valet Apartments Golden Square er beliggende i Westminster, og er blot 10 minutter til fods fra Leicester Square og Oxford Street. Det er tæt på Piccadilly Circus, spisesteder og forretninger.

Med en beliggenhed i Central London, er dette hotel på 10 minutter til fods fra Harrods. Det er også en lille køretur fra Hyde Park London og Piccadilly.

Med en beliggenhed i Westminster, er denne Ham Yard Hotel Firmdale Hotels 10 minutter til fods Leicester Square. Nogle af de populære faciliteter, dette 5-stjernede hotel tilbyder, inkluderer tagterrase og gratis trådløst internet.

Jumeirah Lowndes Hotel byder på 5-stjernet indkvartering i Central London. Gæsterne har adgang til indendørs bassin, sauna og udendørs tennisbaner.

Med en beliggenhed i Westminster, er The Chesterfield Mayfair blot 10 minutter til fods fra Piccadilly. Det tilbyder 4-stjernede værelser med aircondition.

Dette hotel ligger i Westminster og har døgnåben reception og cykeludlejning. Det er også minutter fra Victoria Coach Station.

OYO Townhouse New England Victoria er beliggende i London og er udstyret med gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Hotellet har også en ideel beliggenhed og minutter til fods fra Victoria Coach Station.

Med en beliggenhed i Westminster, er dette moderne Victor Hotel London Victoria 10 minutter til fods Apollo Victoria Teater. Med de mange faciliteter, har dette elegante hotel gratis trådløst internet på alle offentlige områder, døgnåben reception og roomservice.

Victoria Inn London tilbyder komfortable omgivelser, mens London besøges. Det tilbyder opbevaring af bagage, pengeskab og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

Med en beliggenhed i Westminster, byder Blades Hotel på overnatning til fordelagtige priser. Det omfatter opbevaring af bagage, døgnåben reception og billetservice.

Kun 10 minutters gang fra Victoria Coach Station ligger The Eaton Townhouse, som gør det til en ideel base når du besøger London. Det ligger også 5 minutter til fods fra Westminster Cathedral, Apollo Victoria Teater og Victoria Palace Teater, og er tæt på mange af områdets velkendte attraktioner.

Blot 10 minutter til fods fra Victoria Coach Station ligger Sidney Hotel London Victoria, som gør det til en ideel base når du er i London. Dette moderne hotel blev bygget tilbage i det 19. århundrede.

Med en beliggenhed en kort gåtur fra Victoria Coach Station, byder The Beverley Hotel London – Victoria på en ideel base, mens de er i London. Det tilbyder gratis Wi-Fi, opbevaring af bagage og døgnåben reception.

The May Fair, A Radisson Collection Hotel, Mayfair London

Stratton Street, Mayfair, London, United Kingdom

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London, United Kingdom

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/billige-hoteller-i-london-46geio7p

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 53 Hoteller i nærheden af London Victoria Station, London leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *