Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 55 BED & BREAKFAST KOLDING (Christiansfeld, Danmark) – B&B – anmeldelser – Tripadvisor

[Top] 55 BED & BREAKFAST KOLDING (Christiansfeld, Danmark) – B&B – anmeldelser – Tripadvisor

Du ser emneartiklen [Top] 55 BED & BREAKFAST KOLDING (Christiansfeld, Danmark) – B&B – anmeldelser – Tripadvisor, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Madness – It Must Be Love (Official Video)
Madness – It Must Be Love (Official Video)

Alle har brug for et sted at lægge deres trætte hoved. For rejsende, der besøger Christiansfeld, er Bed & Breakfast Kolding et godt sted at hvile og lade batterierne op.

Du kan nyde afslappende værelser med tekøkken, hvilket gør dit ophold let og behageligt.

Vartegn i nærheden, som for eksempel Tyrstrup Kirke (3,1 km) og Brødremenighedens Kirke (3,2 km), gør Bed & Breakfast Kolding til et godt sted at bo, når man besøger Christiansfeld.

Christiansfeld er også hjemsted for Bulladen, et populært historisk sted i nærheden af Bed & Breakfast Kolding.

Bed & Breakfast Kolding vil gøre dit besøg i Christiansfeld mindeværdigt.

Vi blev meget venligt og gæstfrit modtaget til dette smukke sted. Men du godeste en skuffelse, da vi kom i vores lille lejlighed, bestående af ophold/køkken, to værelser og bad. Der lugtede gammelt og indelukket. Køkkenvasken var stoppet af fedt, og møgbeskidt, det samme var begge opvaskebørster, opvaskebalje og komfur – godt vi ikke skulle ovnen!!! Gamle krummer og rester lå i køleskabet og der var kun et par dråber opvaskemiddel og èn karklud. På forespørgsel fik vi en lille bitte sjat opvaskemiddel hældt over. -Vi brugte jo en del på at gøre lidt rent og måtte vaske det service af vi havde brug for. Håndklæderne var gamle og fulde af pletter, men duftede dog rene. Godt vi selv havde taget med! Dækkeservietterne var beskidte og fedtede. Sengetøjet virkede friskt og rent og sengene gode. Morgenmaden rimelig og i fine og romantiske omgivelser, ligesom haven var både velholdt og rigtig hyggelig. Kort og godt – der var bestemt IKKE gjort rent inden vi kom. Vi var ærgerlige over valget.…

Vi boede en nat hos Lone og Peter. Dejligt værelse med toilet og bad på gangen, men bad skal kun deles med et andet værelse. Rent og pænt overalt og flot have. Skøn spisesal i badehotel-stil med dejlig morgenmad. Der er hyggelig stue med TV, spil og læsehjørne. Kræver bil, da det ligger lidt udenfor Christiansfeld. Kan varmt anbefales.

Vi fik en oplevelsesgave til vores fødselsdag, og fandt dette fantastiske sted. Vi nød den venlige modtagelse, det dejlige værelse, og den gode mad. Selv om Lone og Peter ikke reklamerer for deres aftensmad, så er det en oplevelse, man ikke skal snyde sig selv for. Dejlig opholdsstue, dejlig have med mange hyggelige kroge og en hel fantastisk dejlig morgenmadsstue, hvor man får en dejlig morgenmad. Et sted man gerne anbefaler til alle, og gerne kommer tilbage til.

Efter at have kigget på stedets hjemmeside, var vores forventeninger høje – og de er i den grad blevet indfriet. Vores værelse er egentlig to rum, hvor der i det ene er seng og bord/stole. I det andet rum en sofa og TV. Utroligt hyggeligt værelse, hvor der er rart at være. Det eneste minus er, at det trådløse internet ikke når ind til rummet med TV og sofa – vi kunne hvertfald ikke få forbindelse i rummet. Badeværelset er fælles og ude på gangen, som er tæt på værelset, og også her et lækkert badeværelse hvor der er rart at være. Morgenmaden bliver serveret i en yderst hyggelig fælles spisestue, som er romantisk indrettet – man får helt følelsen af, at være på et slot. Værterne er meget venlige og man er ikke i tvivl om, at de gerne vil sørge for man har det godt, og der ikke skal mangle noget. Det tager ca. 20 min., at komme til Kolding Storcenter i bil.…

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering

Se mere information relateret til dette emne her: bed and breakfast kolding området

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 55 BED & BREAKFAST KOLDING (Christiansfeld, Danmark) – B&B – anmeldelser – Tripadvisor leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *