Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 58 Top 10 seværdigheder i Tønder

[Top] 58 Top 10 seværdigheder i Tønder

Du ser emneartiklen [Top] 58 Top 10 seværdigheder i Tønder, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

FISKEguiden 2/10: Havørred
FISKEguiden 2/10: Havørred

Aktiviteter i Tønder

Bedste seværdigheder i Tønder, Danmark

Aktiviteter i Tønder

Mest populære seværdigheder i Tønder

Få mere at vide om dette indhold

Ture, aktiviteter og oplevelser, der kan bookes på Tripadvisor, rangeret ud fra eksklusive Tripadvisor-data, herunder anmeldelser, vurderinger, billeder, popularitet, brugerpræferencer, pris og bookinger foretaget igennem Tripadvisor.

Se, hvad de rejsende siger

 • Lakolk strand er én af Europas bredeste og smukkeste sandstrande. Her er det muligt at køre helt ned til vandkanten med sin bil og endda autocamper. Badestranden er perfekt med klart vand og sandbund så langt øjet rækker. Grundet mangelfuld skiltning kører mange biler desværre fast i sandet og må skubbes ud. Vi oplevede selv et par stykker der måtte skubbes fri. Vinden på lakolk er meget kraftig, så kraftig at vi måtte opgive at slå vores strandtelt op. Men den kraftige vind er også perfekt til drageflyvning hvilket også er grunden til at man har valgt den årlige dragefestival skal afholdes her. Selvom vi kom udenfor dragefestivalssæsonen var der stadig massere af smukke drager på at se, så vi endte også med at købe en🙂
  PS. Husk for guds skyld at lukke jeres bildøre, der var oversvømmet med sand i vores bil pga konen havde haft døren på klem i et par minutter!Skrevet d. 24. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Smukke Rømø ligger lige midt i Nationalpark Vadehavet, som med sine 1459 km2 er Danmarks største nationalpark. I 2014 kom den danske del af Vadehavet på UNESCO’s liste over verdensarv. Under mit ophold på Rømø gik jeg den smukke 17 km vandrerute, rundt på øens sydlige del, og kan sige at det er perle af en vandrerute. Her får man det smukkeste af øen og Vadehavet i en samlet pakke. Kan stærkt anbefales. Ruten er markeret med røde skilte(ellers spørg på rømøs turistkontor efter et kort, det gjorde jeg:)).Skrevet d. 1. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Rigtig meget julepynt, vær obs på, at I december er der total kaos. Der er rigtig mange mennesker i byenSkrevet d. 15. december 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Skulle egentlig bare se Wegner udstilling i vandtårnet men da de øvrige udstillinger følger med i den meget billige pris tøg vi det med og vil bare sige at Museum Sønderjylland helt bestemt er et besøg værd.Skrevet d. 7. august 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Møgeltønder Kirke er en kæmpe omvej værd! I tilfælde af hastværk kan resten af den frilandsmuseumlignende by sagtens springes over, men kirken er et must. Smukt formgivet, harmonisk i proportionerne, overdådigt dekoreret som den vildeste katolske kirke, spækket med skønne detaljer.
  Alene lofterne med skønne malede bibelmotiver kræver et besøg, selv om du hverken er religiøs eller specielt kunstinteresseret. Nyd scenerierne, som om det var en ældgammel tegneserie.
  Og nej, Jokke blev IKKE gift med Alexandra her; derimod med Marie (du kan måske vinde et væddemål med dine rejsekammerater ved at besidde denne uendeligt vigtige information).Skrevet d. 5. juni 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Interessant museum – virkelig velholdt interiør med fine detaljer. og rigtig hyggelig café med god kaffe og skønne kanelsnurrerSkrevet d. 17. juli 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • En skøn tur til det danske vadehavsområde. Slusen er ganske imponerende og naturen omkring er slående. Man kan se ned til Vidå sluse, som jeg vil anbefale også også at køre omkring.Skrevet d. 3. juli 2021Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Naturcenter Tønnisgård har til huse i en gammel kommandørgård fra Rømøs storhedstid(år 1600-1700). Naturcenteret tilbyder mange forskellige sjove og spændende ture for børn og voksne i alle aldre. Desværre havde de kun ture på tysk da vi ankom, grundet de mange tyske turister på øen. Så vi måtte nøjes med at se udstillingen og de mange udstoppede dyr istedet. Udstillingen er i børnehøjde og er kombineret med leg/sjov så selv de mindste kan være med.Skrevet d. 1. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Har ofte besøgt marsken ved Højer sluse og Vidåslusen og nyder den storslåede natur og det uanset vejret.
  Besøgte området igen her i september og nu er der bygget en udsigts platform på taget af vagt bygningen ved Vidåslusen, herved kommer man lidt højere op og får en endnu flottere udsigt.
  Der havde været problemer med støj fra gitteret, som dog var løst ved at sætte skumgummi på stængerne, formentlig en midlertidig løsning.
  Men det var nu ingen hindring for en fin oplevelse.
  Denne blev endnu bedre da vi på diget 5-700 meter ude så 2 havørne som sad på et led og mellem dem sad 2 ravne som nærmest lignede meget små fugle i det forhold.
  Så på denne dag med let regn og dis blev vi en oplevelse rigere i dette dejlig naturområde som vi kun kan opfordre og anbefale alle at besøge.Skrevet d. 25. oktober 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Smuk velholdt park til et flot velholdt slot midt i Møgeltønder, som har bevaret sit særpræg med gamle huse og toppede brosten.Skrevet d. 17. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • elsker de butikker lysudvalg er vild stort, de har mange fantstiske lys. området er helt sikkert et besøg værd, men vælg hverdage, mindst trængsel.Skrevet d. 30. januar 2019Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Charmerende lille havn der har alt det en charmerende lille havn skal have. Her er fiskebutikker og rigtig havnestemning med lyden af måger i baggrunden. Fra færgehavnen sejler færgen til den tyske ø list(sild). På en klit øst for den gamle kro står der to forladekanoner, fra tiden under Trediveårskrigen. De erindrer os om det søslag der fandt sted mellem danske og hollandsk-svenske skibe d. 1. juli 1644.Skrevet d. 11. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Sct. Clemens kirke er Rømøs eneste kirke og er en kirke med en unik historie. Kirken er utrolig smuk og velholdt og ligger højt placeret, så der fra kirkegården er den smukkeste udsigt ud over heden og havet. På kirkegården ligger de mange skibskommandører begravet, og den fortæller derfor en helt unik historie om fortidens kaptajner, der kom fra Rømø. Kirken er oprindelig bygget i 1200 tallet, men blev stærkt udvidet i 1600-1700 tallet, da velstanden på øen voksede. Indeni kirken hænger der smukke kirkeskibe (modelskibe) skænket af kommandører, redere og sømænd fra øen.Skrevet d. 18. september 2022Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Der var aflåst ved kirkedøren på den smukke kirke, der ligger i centrum. Lidt ærgerlugt en søndag ved frokosttid i september måned.Skrevet d. 27. september 2021Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
 • Det er bestemt en tur værd at køre rundt i Tøndermarsken. Fuglelivet er meget rigt, og der er masser af får.Skrevet d. 13. juli 2020Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Ofte stillede spørgsmål om Tønder

De mest populære seværdigheder i Tønder er:

 • Nationalpark og Verdensarv Vadehavet
 • Det Gamle Apotek
 • Museum Sønderjylland Kulturhistorie Tønder
 • Møgeltønder Kirke
 • Tønder Kristkirke
De bedste udendørsaktiviteter i Tønder ifølge Tripadvisor-rejsende er: Se alle udendørsaktiviteter i Tønder på Tripadvisor
De mest populære børneaktiviteter i Tønder ifølge Tripadvisor-rejsende er: Se alle børnevenlige aktiviteter i Tønder på Tripadvisor

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/sevaerdigheder-tonder-og-omegn-4r3yfzev

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 58 Top 10 seværdigheder i Tønder leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *