Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 70 guide til Kreta: Det skal du opleve på Kreta

[Top] 70 guide til Kreta: Det skal du opleve på Kreta

Du ser emneartiklen [Top] 70 guide til Kreta: Det skal du opleve på Kreta, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Chania, øen Kreta: bedste eksotiske strande og steder – Grækenlands rejsevideoguide
Chania, øen Kreta: bedste eksotiske strande og steder – Grækenlands rejsevideoguide

Rejser til Kreta byder på magisk dykning

Lige så eventyrlig Kreta er på landsiden, lige så magisk en verden gemmer sig under havoverfladen langs Kretas kyster og inde i de idylliske bugter. Koraller, farverige fisk og spændende blæksprutter er blot noget af det, der venter dig, når du dykker ned i havets univers.

De bedste steder at snorkle på Kreta

Kreta har utrolig mange gode steder at dykke og snorkle, og med klart vand, som er varmt helt fra maj til november, er det bare med at komme af sted på eventyr under vandet.

Elafonissi strand på Kreta

Tag en dagsudflugt til Elafonissi ved Kretas sydvestlige spids – ca. 70 km fra FolkeFerie.dks hoteller. Det turkise, klare vand, de tropiske omgivelser og små bugter gør Elafonissi til en af Kretas bedste og smukkeste strande. Det lave vand er ideelt for børnefamilien, som vil snorkle og se havets dyr. Stranden er en af Kretas mest populære, så vær klar til at dele paradis med andre feriegæster.

Fra FolkeFerie.dks hoteller tager det ca. 1 ½ time at køre til Elafonissi, og vejen er indimellem ujævn. Vel fremme kan du leje strandstol, parasol samt købe snacks, kolde drikke og lette måltider på en af strandens to caféer. Og du har adgang til strandens toiletter, omklædningsmuligheder og brusere.

Ravdoucha strand på Kreta

Svøm og snorkl til solen går ned ved Ravdoucha strand. Stranden ligger ca. 30 km vest for FolkeFerie.dks hoteller, og i bil kan du nemt komme hertil. Stedet er ideelt til snorkling takket være vinden, der går i den rette retning. Find din egen lille badevig mellem de smukke klipper, og i byen Ravdoucha tæt på kan du spise lækker græsk mad på en af de hyggelige taverner.

Loutro strand på Kreta

Vil du prøve en anderledes strandoplevelse, så tag til Loutro, en lille kystby ca. 100 km syd for FolkeFerie.dks hoteller. Den bilfrie by og den smukkeste lille, lukkede bugt og ø gør stedet til et sjældent paradis. For at komme til dette paradis skal du tage en af de daglige færger fra Hora Sfakion eller leje en privat taxibåd. Går du til højre, når du forlader færgen, finder du flere klippebade, hvor du kan nyde en hel dag under solen og få fantastiske snorkeloplevelser i det rolige, klare vand.

Ombros Gialos bugt på Kreta

Ombros Gialos bugt er et snorkelparadis og en lettere skjult perle. Her hopper du direkte i vandet fra stenplateauer, så hvis du vil have sand mellem tæerne, skal du vælge et andet udflugtsmål. Til gengæld afslører det klare, turkise vand en masse spændende fisk, hvis du vælger at køre mod byen Paleloni. Fremme ved Paleloni skal du dreje til venstre, når du ser bakken, der går direkte ned mod bugten. Du kan også sejle hertil med privat båd fra Georgioupolis. Nyd en friskfanget fisk på den hyggelige taverne i Ombros Gialos. Der er ca. 35 km fra FolkeFerie.dks hoteller til Ombros Gialos bugt.

Souda strand på det sydlige Kreta

Vil du gerne undgå alt for mange mennesker på din strandtur, kan Souda strand anbefales. Stranden ligger på den sydlige del af Kreta ca. 5 minutter fra byen Plakias i en meget flot bugt. Udsigten herfra er fantastisk, det rolige, klare vand er perfekt til at snorkle i, og svømmer du tæt på klipperne, vrimler det med spændende fisk. Du kan også finde en dejlig skyggeplet fra klipperne, når du vil holde siesta. Ved parkeringsområdet og ved stranden finder du restauranter, hvor du kan stille sulten og slukke tørsten. Der er ca. 80 km fra FolkeFerie.dks hoteller til Souda strand på det sydvestlige Kreta.

Frangokastello strand på Kreta

Frangokastello området ligger på sydkysten af Kreta – ca. 80 km fra FolkeFerie.dks hoteller. Frangokastello strand ligger her i smukke omgivelser med de barske Hvide Bjerge i baggrunden og en smuk bevaret borg helt nede ved stranden. Dele af stranden har meget lavt vand, der gør det til et perfekt sted for børnefamilier.

Et sted, to strandmuligheder
Stranden har form som en trekant og vender både mod sydvest og sydøst. Når der er bølger på den ene strand, så er der som regel ingen bølger på den anden. Stranden sydvest, Vatalos, består af en blanding af hvidt, fint sand, småsten og nogle klippefremspring, som gør stranden god til snorkling. Mindre end 10 minutters vandring mod øst ligger naturstranden Orthi Ammos, som er kendt for sine flotte sandklitter.

Her er udlejning af strandstole og parasoller. Lige bag stranden ligger et par hyggelige taverner, der serverer græske specialiteter.
Det er muligt at komme ind på borgen, der blev bygget af venetianerne i 1371, som forsvar mod pirater og oprør fra lokalbefolkningen. Borgen er nyrestaureret og en ekstra oplevelse at tage med, når man nu alligevel er her. Vær opmærksom på, at der kan være entrébetaling til borgen.

Få en fantastisk dykkeroplevelse i Elefanthulen

Gå ikke glip af en udflugt til den undersøiske hule ved Cape Drapano. Det var en spydfisker, som tilfældigt fandt den mystiske undersøiske hule i 1999. Navnet Elefanthulen skyldes, at en række forskere i hulen stødte på usædvanlige fund af elefant- og hjorteknogler. Her venter en uforglemmelig dykkeroplevelse for både amatører og professionelle dykkere.
Sjælden dykkeroplevelse på Kreta
For at komme til den magiske hule, må du først sejle hertil og efterfølgende svømme ca. 40 meter i en undersøisk tunnel. Selve indgangen til grotten er beliggende ni meter under vandoverfladen. Hulen, der i dag er underlagt vand har for tusinder år siden været tør. Det kan du se på drypstensformationerne, de røde stalaktitter, der hænger ned fra hulens loft. Udover at hulen er et fortryllende sted, er det også gemmested for Middelhavssælerne.
Måden at opleve den skjulte skat og fordums dyr og geologiske vidundere kommer til sker ved at booke tur med det lokale dykkercenter.
Der er ca. 45 min. bilkørsel fra FolkeFerie.dks hoteller til Elefanthulen.

På Kreta findes masser af spændende bådudflugter

En god måde at finde de gode steder at snorkle og dykke er at tage med på arrangerede heldagsudflugter med båd. De fleste byer tilbyder udflugter med båd, og nabobyen Chania er ingen undtagelse. På bådudflugt har du også muligheden for at tage på øhop mellem de smukke græske øer.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/kreta-sevaerdigheder-naer-chania-kibdsym0

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 70 guide til Kreta: Det skal du opleve på Kreta leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *