Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 8 Hoteller i Hamborg fra 161 kr. pr. nat

[Top] 8 Hoteller i Hamborg fra 161 kr. pr. nat

Du ser emneartiklen [Top] 8 Hoteller i Hamborg fra 161 kr. pr. nat, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Thành phố Hamburg | Hamburg | khám phá nước Đức | du lịch nước Đức | Nước Đức | cuộc sống ở Đức
Thành phố Hamburg | Hamburg | khám phá nước Đức | du lịch nước Đức | Nước Đức | cuộc sống ở Đức

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Hamborg?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned

Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Hamborg

Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Hamborg, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Hamborg i januar og juni.

Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Hamborg, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.

Bestil mindst 17 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Hamborg.

Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Hamborg på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 391 kr., mens det dyreste kostede 1.585 kr..

Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Hamborg i 6 dage.

Hamborg er Tysklands næststørste by med knap 2 millioner indbyggere. Det betyder, at der findes en række områder at vælge mellem, når du søger hotel i Hamborg. Kulturinteresserede, der vil være tæt på Hamborgs kendte seværdigheder, kan vælge et hotel i Altstadt, der udgør Hamborgs historiske centrum. Sir Nikolai Hotel er et moderne hotel med 4 stjerner placeret i hjertet af området. Fra hotellet kan du så let som ingenting besøge den berømte sø Alster, det arkitektoniske rådhus og den kendte indkøbsgade Mönckebergstraße. Hotellet tilbyder desuden ophold med morgenmad og mulighed for parkering.

Par, der søger et romantisk ophold, bør finde sig et hotel med en god udsigt i HafenCity. Hamborg er en af verdens største havnebyer, og vælger du HafenCity, kan du fra mange hotelvinduer følge med i det travle liv på den moderne industrihavn. The Westin Hamborg er et godt bud på et luksuriøst hotel, der foruden den flotte udsigt over havnen placerer dig direkte under taget på den imponerende og nybyggede koncertsal Elbphilharmonie.

Festglade rejsende vil føle sig til rette i St. Pauli, der med sine mange natklubber og barer kan holde dig vågen til den lyse morgen. Du kan for eksempel vælge et hotel nær den famøse gade Reeperbahn, der er Hamborgs bud på Red Light District. Sleep In Hamburg St. Pauli tilbyder simple værelser med privat badeværelse og mulighed for parkering – alt sammen til rimelige penge. Fra hotellet har du mindre end 200 m til Reeperbahn, hvor du kan lægge vejen forbi Molotow, der er kendt for sin undergrundsstil, eller Gruenspan der er berygtet for sine mange livekoncerter og unikke teaterudsmykning. Festglade rejsende, der søger et pænere hotel, kan vælge en overnatning på Empire Riverside Hotel, der har 4 stjerner samt et stort spa- og fitnessområde. Der er ca. 400 m fra hotellet til Reeperbahn.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Hamborg

For budgetrejsende udgør bed and breakfasts og vandrehjem gode muligheder for billig overnatning. Hotel-pension Fink er et bed and breakfast med 3 stjerner, der egner sig godt til par. Solorejsende kan indlogere sig på et af byens mange vandrehjem. Blandt andet skaber Citysurfer 44 gode sociale rammer for solorejsende med deres tre fælleskøkkener og store udendørsområde med pool.

Du finder som oftest de billige hoteller placeret en anelse uden for centrum af byen. For eksempel kan du bo på hotel i områderne Altona eller Sternschanze. Familier med børn kan vælge et stort familieværelse hos Mövenpick Hotel Hamburg, der er lokaliseret i Sternschanze. Opholdet er med morgenmad og privat parkering. Desuden er der en restaurant på stedet, der serverer lokale og internationale retter.

Budgetrejsende, der søger et godt tilbud, bør undgå at booke hotel i Hamborg i højsæsonen, der primært ligger fra maj til september. En god idé er at fokusere på efteråret, hvor byen stadig oplever solrige dage. Vær opmærksom på, at hoteller ofte oplever travlhed i juletiden grundet Hamborgs mange julemarkeder.

I Hamborg er der rig mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Hvis du vil være tæt på gode transportmuligheder, kan du for eksempel bo på et hotel i nærheden af Hamburg Hauptbahnhof, der har både nationale og internationale togforbindelser. Generator Hamburg er et simpelt hotel lokaliseret mindre end 500 m fra hovedbanegården. Hotellet tilbyder ophold med morgenmad og fri parkering. Rejsende, der vil være tæt på Hamborg Lufthavn, kan bo på Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport, der er blandt de mest anbefalede lufthavnshoteller i Hamborg. Bor du på hotel i centrum, kan du tage en taxi til lufthavnen for ca. 41 euro (ca. 300 DKK) eller toglinje S1 S-Bahn fra Hamburg Hauptbahnhof til lufthavnen.

Hoteller i umiddelbar nærhed af Hamburg Hauptbahnhof og i St. Pauli eller Sternschanze er normalt meget populære blandt KAYAKs brugere.

Rejsende, som gerne vil bo i nærheden af Hamburg Hauptbahnhof, anbefaler a&o Hamburg City.

Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Hamborg.

Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Hamborg. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Hamborg

Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Hamborg?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Hamborg ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hotel-i-hamborg-med-pool-4ue9cfa5

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 8 Hoteller i Hamborg fra 161 kr. pr. nat leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *