Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 80 Hoteller i London: 28.027 billige tilbud på hoteller i London, England

[Top] 80 Hoteller i London: 28.027 billige tilbud på hoteller i London, England

Du ser emneartiklen [Top] 80 Hoteller i London: 28.027 billige tilbud på hoteller i London, England, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Best Hotels In LONDON On A Budget (2023) 🏆💸 – Best Cheap Hotels In LONDON (Top 5)
Best Hotels In LONDON On A Budget (2023) 🏆💸 – Best Cheap Hotels In LONDON (Top 5)

Sorter efter

Dette hotel byder på moderne ophold og ligger i London, kun lige udenfor centrum af byen samt 2 minutters gang fra Russell Square. Det er beliggende en kort gåtur fra Britisk Museum.

939 kr.

Der er udstyret med gratis trådløst internet overalt og svømmebassin, og hotellet er beliggende i London og er en kort gåtur fra Sea Life London Aquarium. Det er beliggende en kort gåtur fra Big Ben, Parliament Square og London Eye.

1.837 kr.

Med en beliggenhed i London, byder Leonardo Royal Hotel London St Paul’s på 5-stjernet overnatning samt indendørs bassin og sauna. Ganske kort fra St. Pauls Katedral tilbydes moderne værelser indrettede med køleskab, eget badeværelse og gratis trådløst internet på alle værelser.

1.633 kr.

Med en beliggenhed i London, er St Giles London – A St Giles Hotel 5 minutter fra Britisk Museum, og tilbyder flere spisemuligheder og adgang til wellness-faciliteter. Det omfatter mødelokaler, døgnåben reception og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

828 kr.

Med en beliggenhed i Central London, er dette 4-stjernet hotel 5 minutter til fods fra Kensington High Street. Det tilbyder gratis trådløst internet.

863 kr.

Med en beliggenhed under 10 minutters gang fra Lancaster Gate Station, byder Central Park Hotel London sine gæster på et ideelt sted, når London besøges. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen.

717 kr.

Blot 10 minutter til fods fra Victoria Coach Station ligger Sidney Hotel London Victoria, som gør det til en ideel base når du er i London. Dette moderne hotel blev bygget tilbage i det 19. århundrede.

953 kr.

Marlin Waterloo er beliggende i Central London, og er blot 10 minutter til fods fra Imperialistisk Krigsmuseum. Det tilbyder ekspres check-ind/check-ud, roomservice og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

1.266 kr.

Med en beliggenhed i Mayfair, byder The May Fair A Radisson Collection Hotel Mayfair London på 5-stjernet overnatning og ekspres check-ind/check-ud, overvåget parkering og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Gæsterne har også eksklusiv adgang til May Fair Spa May Fair Gym.

2.540 kr.

Med en beliggenhed kun en lille gåtur fra Oxford Street, tilbyder dette elegante hotel både en restaurant og en bar. Det er tæt på Marmorhvælvingen, restauranter og forretninger.

1.552 kr.

Billigste måned: oktober
Dyreste måned: december
Gennemsnitspris i London: 1.751 kr. pr. nat
Billigste pris fundet: 70 kr. pr. nat
Billigste dag: tirsdag
Dyreste dag: mandag

Med en beliggenhed i London, byder The Piccadilly London West End på stilfuld 5-stjernet overnatning tæt på Chinatown. Det er tæt på Piccadilly Circus, butikker og nattelivsmuligheder.

Med en beliggenhed i Central London, er The Horse & Stables en kort gåtur fra adskillige turistattraktioner inklusiv Imperialistisk Krigsmuseum. Det omfatter opbevaring af bagage, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og svømmebassin.

Dette hotel ligger i Westminster og har døgnåben reception, concierge og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det er beliggende en kort gåtur fra Piccadilly Circus og Leicester Square.

Med en beliggenhed i London, er Jurys Inn London Holborn 5 minutter fra Britisk Museum og er udstyret med indendørs bassin og trådløst internet. Gæsterne har også eksklusiv adgang til Ajala Spa Holborn Health Club.

Med en beliggenhed i Westminster, er dette hotel på en kort gåtur fra fra Westminster Cathedral og Apollo Victoria Teater. Det omfatter ekspres check-ind/check-ud, mødelokaler og døgnåben reception.

Med en beliggenhed i London, byder 11 Cadogan Gardens på stilfuld 5-stjernet overnatning tæt på Saatchi Gallery. Dette elegante hotel er beliggende få minutter fra Sloane Street, Sloane Square og Royal Court Theatre.

The Savoy London ligger i London og tilbyder trådløst internet, indendørs bassin og jacuzzi. Hotellet er omgivet af barer og restauranter og Leicester Square Station er inden for gåafstand.

Med en beliggenhed i det populære Central London, er Astor Museum Hostel en kort gåtur fra adskillige turistattraktioner i det lokale område. 2 minutters gang fra Britisk Museum tilbydes hyggelige værelser indrettede med gratis trådløst internet på alle værelser.

Med en beliggenhed i nærheden af High Street Kensington Station, byder Safestay London Kensington Holland Park sine gæster på et bekvemt sted når London besøges. Med de adskillige faciliteter, tilbyder dette stilfulde hostel opbevaring af bagage, spille rum og døgnåben reception.

Med en beliggenhed i Central London, er The Walrus Bar and Hostel en kort gåtur fra adskillige turistattraktioner inklusiv London Eye og Imperialistisk Krigsmuseum. Gæsterne kan også benytte gratis Wi-Fi i løbet af deres ophold.

Under 20 minutter til fods’ fra Waterloo Tube Station, byder London Waterloo Hostel sine gæster på et bekvemt ophold, når London besøges. Med de adskillige faciliteter, har dette moderne hostel billetservice, døgnåben reception og opbevaring af bagage.

Med en beliggenhed i nærheden af Wimbledon Station, byder Hootananny Hostel sine gæster på et bekvemt sted når London besøges. Det tilbyder gratis trådløst internet.

Med en beliggenhed i London, byder Abercorn House London på en kort køretur fra Harrods Oxford Street. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

PubLove @ The White Ferry Victoria tilbyder prisvenlig indkvartering i Westminster, mindre end 10 minutter fra Chelsea Bridge. Med de mange faciliteter, har dette hyggelige hostel døgnåben reception, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og ekspres check-ind/check-ud.

Clink261 Hostel London tilbyder stilfulde 3-stjernet overnatning i London. Det tilbyder døgnåben reception, opbevaring af bagage og gratis trådløst internet på alle offentlige områder.

Med en beliggenhed i Central London, byder Generator London på 3-stjernet overnatning og kaffebar, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og ekspres check-ind/check-ud. Det er beliggende en kort gåtur fra Russell Square og Det Britiske Bibliotek.

The Horse & Stables

122 – 124 Westminster Bridge Road, London, United Kingdom

The May Fair, A Radisson Collection Hotel, Mayfair London

Stratton Street, Mayfair, London, United Kingdom

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Se mere information relateret til dette emne her: billige hoteller i london

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 80 Hoteller i London: 28.027 billige tilbud på hoteller i London, England leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *