Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 80 Royal Arena – men hvor skal vi spise?

[Top] 80 Royal Arena – men hvor skal vi spise?

Du ser emneartiklen [Top] 80 Royal Arena – men hvor skal vi spise?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Café del Mar Ibiza Chillout Channel 24/7 – Radio (Downtempo)
Café del Mar Ibiza Chillout Channel 24/7 – Radio (Downtempo)

Så er datoen på plads og alle glæder sig til en fed koncert eller anden underholdning i Royal Arena. Men hvor spiser man inden den store begivenhed?

Royal Arena - men hvor skal vi spise?_2Cafe 8tallet

Nyd en fantastisk udsigt udover Amager fællede og spis dejlig mad samtidig. Her er herligheder på tallerkenen hele dagen med brunch, burger, smørrebrød og om aftenen diskes der op med 3 retters sæson menu.

LÆS MERE OM CAFEEN HER OG BOOK BORD

Picture

Rasoi

Spis hjemmelavet indisk mad i flotte lokale, indrettet i Nordisk design. Køkkenet har fokus på smag og farver, som er indbydende for en lækkersulten gæst. Restauranten er åben til frokost og aften og ligger mellem metro stationerne Bella Center og Ørestad.

LÆS MERE RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Dalle Valle Fields

Varm op med en stor buffet i Fields inden koncerten i Royal Arena, bestil en af de mange gode a la carte retter, kaffe med kage eller en cocktail. Her er god plads til hele selskabet samt til dem som gerne vil være på tomandshånd.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

Kastrup Strandpark

En dejlig frokost bestående af lækkert Smørrebrød eller en aften med franske menuer. Restauranten har en skøn terrasse med udsigt til Strandparken og underholdt af flyene som lander og letter samt fine både nær Den Blå Planet.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Picture

The American Restaurant &Diner

Spis store burgere og steaks tilberedt på restaurantens kulgril i moderne omgivelser, i den bedste amerikanske diner stil. Her er afslappet, hyggeligt og der er også gode burgere til vegetaren.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Se flere guides på Spiseliv.dk/Guide

Læs hele artiklen

Se mere information relateret til dette emne her: spisesteder ved royal arena

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 80 Royal Arena – men hvor skal vi spise? leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *