Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 86 Bedste Udendørsservering restauranter i Køge

[Top] 86 Bedste Udendørsservering restauranter i Køge

Du ser emneartiklen [Top] 86 Bedste Udendørsservering restauranter i Køge, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Top 10 Restaurants in Vienna | Austria – English
Top 10 Restaurants in Vienna | Austria – English

dagensmenu.dk logo

Udendørsservering, Tyrkisk, Steaks, Lammeretter

Nørre Boulevard 26 Køge 4600

Burgeren var klart rigtig rigtig god 5 ud af 5 og deres service var også 5 ud af 5

Restauranten er rigtig flot indrettet i et let og stilrent look med et gennemsigtigt køkken. Og så kan man nyde af de traditionelle tyrkiske retter der er lavet med kærlighed.

Udendørsservering, Steakhouse, Tapas, Steaks

Havnen 25 Køge 4600

Dejlig gammeldags stegt flæsk. Eneste minus var at jeg kan lide sukker i persillesovsen og det var der ikke. Super betjening af smilende personale.

Tak for en dejlig frokost. Vi kommer snart igen.

Udendørsservering, Pizzaria

Københavnsvej 68 Køge 4600

Da Gastronomia endeligt åbnede en biks i akøge var vi meget glade. Kender deres kvalitet fra Frederiksberg og kvaliteten er 99% den samme her i Køge. Bunden er hverken for tyk, eller for tynd. Toppings er altid frisk. Normalt går der et kvarter fra bestilling til afhentning. Levering er dog tit et problem. Derfor kun 4 stjerner. Maden har fortjent 5.

Udendørsservering, Thailandsk

Havnen 23B Køge 4600

Udendørsservering, Europæisk, Suppe, Steaks

Bådehavnen 21 Køge 4600

Var i går d 18/8 på arken for første gang men bestem ikke sidste, fik den store fiske og skaldyrs buffet og må bare sige hold k— det var godt, der var jo bare alt som i alt og prisen: kan man lide fisk og skaldyr får man rigtig meget for pengene. Betjening ✨️👌bare I orden, en tjener der var på gulvet hele tiden og sørgende for der blev ryddet af og var ops på der var koldt isvand på bordet hele tiden uden at man bemærkede det. Tusinde tak for en rigtig god oplevelse og på gensyn. Kim.

Lørdag d8/8 kl 19 meget dårlig mad og betjening vh Birger johansen

Udendørsservering, Steakhouse

Havnen 27 Køge 4600

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/restauranter-i-koge-havn-fhzge69w

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 86 Bedste Udendørsservering restauranter i Køge leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *