Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 86 Guide: De 5 i Nyhavn

[Top] 86 Guide: De 5 i Nyhavn

Du ser emneartiklen [Top] 86 Guide: De 5 i Nyhavn, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

VIETNAM’S 5 BEST RESTAURANTS | MICHELIN GUIDE | BEST OF THE BEST | VIETNAM TRAVEL
VIETNAM’S 5 BEST RESTAURANTS | MICHELIN GUIDE | BEST OF THE BEST | VIETNAM TRAVEL

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’

Hummer

Hovedpersonen himself.
Fold sammen

Læs mere

Foto: Bax Lindhardt.

Hvorfor har ingen dog åbnet en hummer-restaurant i Nyhavn før, kunne man fristes til at spørge? Det virker så rigtigt at gå herind på solsiden i Nyhavn, nærmere betegnet nr. 63A. Herinde står den på hummer. Som i hummersnacks, hummerchips, karamelliseret hummer og generelt store fede flotte saftige hummere i alle afskygninger.
Det eksklusive krebsdyr trives som bekendt bedst med liflige dråber, så Hummers vinkort er fokuseret laserskarpt omkring champagne, cremant, cava, prosecco, lambrusco, rosé, hvidvin og en lille smule rødvin. Her er til gengæld ikke noget fadølsanlæg, og også kun en enkelt øl på kortet. Hummer rimer nemlig på bobler, sol og fedtede fingre.
Ejer, Michael Rønnebæk-Rørth, har i forvejen Restaurant Koefoed, og har i forbindelse med åbningen af HUMMER allieret sig med Thomas Rode som hjælper til med at udvikle retterne og den gastronomiske profil.
Fire hummersnacks fås for 150 kr., mens hovedretterne starter ved 185 kr. for hummer, sprængte brisler, havesyre med tomatchutney.
Hvad: Hummer
Hvor: Nyhavn 63A, Kbh K

Vaffelbageren

Foto: Gita Femhøj.

Når man er på slentretur ned ad Nyhavn, og solen skinner, er det oplagt at nyde en lækker isvaffel, og det har det været i mange år. I hvert fald siden 1953, hvor Vaffelbageren åbnede på adressen Nyhavn 49. I dag er stedet en af de få eksisterende vaffelbagerier og opskriften bag de sprøde skaller holdes da også hemmelig ikke mindst fordi den stammer helt tilbage fra 1920.

Det gamle vaffelbageri består af hele fire isdiske, som dagen lang sælges ud af softices, kugleis og belgiskevafler med friskpisket flødeskum, hjemmelavet guf, syltetøj og drys. Derudover kan man også købe friskkværnet kaffe, som alt sammen kan nydes på bænke ude foran eller siddende langs kajen.

Man kan både vælge at få en klassisk softice eller en gammel dags isvaffel med kugler, hvor man bl.a. kan vælge mellem et helt klassiske udvalg som chokolade, jordbær og forskellige sorbet is eller de mere avancerede rom/rosin, kaffe, daim , lakrids og oreo. Priserne starter fra 30 kr. for en softice og 35 kr. for en gammel dags isvaffel.

Hvad: Vaffelbageren Hvor: Nyhavn 49, 1051 København K

Zeleste

Foto: PR.

Restaurant Zeleste ligger ikke direkte i Nyhavn, men i hyggelige Store Strandstræde, der løber mellem Nyhavn og Sankt Annæs Plads.
Udefra har restauranten en lille fin facade, men rummeligheden bliver større, når man træder ind i stueetagen, der bugter sig rundt om den mest romantiske, brostensbelagte gårdhave med magelige kurvestole, et overdækket hjørne med en stor, åben pejs, varmelamper og tæpper.
Derudover har Zeleste en førstesal med et stort lokale samt et lille separat rum, kaldet kabinettet, med plads til seks gæster, hvor du kan nyde en forretningsmiddag eller en intim stund og en god middag i fred og ro.
På menukortet finder du et udvalg af retter inspireret af det nordiske og franske køkken tilpasset sæsonens udbud af friske råvarer.
Her kan du både nyde en lækker brunchtallerken til 200 kr. samt enkelte frokostretter først på dagen, og til aften byder menukortet på et fint udvalg af bl.a hummer, laks og stenbiderrogn samt Zelestes 3-retters menu, som sammensættes fra dag til dag.
Hvad: Zeleste
Hvor: Store Strandstræde 6, København K

Nyhavn Pizzeria

Hvis man gerne vil køre den helt rigtige københavnerstil og undgå turistfælderne og de dertilhørende høje priser, skal man smutte fra Nyhavns kaj ned ad den charmerende sidegade Lille Strandstræde for at finde sin frokost eller aftensmad.
Her ligger et lille pizzeria, som hver dag langer massevis af pizzaer, durumruller og burgere over disken til dem, der foretrækker at nyde Nyhavns idylliske udsigt fra kajkanten i stedet for en af de mange restauranter.
Menukortet på Nyhavns Pizzeria ligner det, man kender fra mange andre pizzasteder rundt omkring i byen. Her er ikke tale om gourmetpizza men derimod et bredt udvalg af alt lige fra ananasklassikeren Hawaii til pizzaer med fire forskellige slags kød.
Uden for den lille fastfood-biks finder man nogle få siddepladser og borde. Men i stedet for at slå sig ned her, bør man tage maden med hen på kajen, så man kan sidde side om side med andre københavnere og suge Nyhavns gode stemning til sig og kigge på bådene, der sejler forbi i kanalen.
Hvad: Nyhavns Pizzeria
Hvor: Lille Strandstræde 6, København K

Møller Snaps & Smørrebrød

Makrelmad med grillet agurk og friskost.
Fold sammen

Læs mere

Foto: Rasmus Kramer Schou.

Hvis man slingrer ned af Nyhavn, kan man ved hjørnet af Tolbodgade være så heldig at vælte ned i kælderen hos Møller Snaps & Smørrebrød. Den relativt nye restaurant har fløjet lidt under radaren hos det konservative smørrebrøds-segment, men det må tilskrives uvidenhed, for har man først smagt på sagerne, så kommer man igen.
Køkkenchef Andreas Møller har givet det klassiske danske smørrebrød en moderne overhaling. Kortet har 10 forskellige at byde på i prisklassen lige omkring de 100 kr. pr. styk.
Hvert stykke er komplekst med mange komponenter, råvarerne fejler bestemt ikke noget, og ambitionen lægger sig absolut også helt i den øverste top af Københavns, i forvejen, høje niveau. Vi er ude i moderne fortokninger af smørrebrødet, og man kan både støde på broken gel af syltelage, røget mayo samt dehydrerede æbler i desserten.
Møllers Snaps & Smørrebrød egner sig eminent til både det kvalitetsbevidste forretningsmøde og de allestedsnærværende foodies, der her kan opleve endnu en krølle på vores klassiske spise.
OBS! Møller Snaps & Smørrebrød holder lukket fra 15. juni til 15. august 2016 pga. reparationer i restauranten.
Hvad: Møller Snaps & Smørrebrød
Hvor: Toldbodgade 5, Kbh K

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/bedste-restaurant-i-nyhavn-zsrqavum

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 86 Guide: De 5 i Nyhavn leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *