Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 87 den bedste restaurant ved Royal Arena

[Top] 87 den bedste restaurant ved Royal Arena

Du ser emneartiklen [Top] 87 den bedste restaurant ved Royal Arena, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Our Daily Routine in Alphabetical Order!
Our Daily Routine in Alphabetical Order!

Nu har jeg efterhånden været til en del koncerter, fester og diverse arrangementer i Royal Arena, og i den forbindelse har der været brug for et sted at spise, da jeg ikke gider at spise en lunken omgang maccen, hver gang jeg er ude. Det skal være en restaurant, og det skal være lækkert!

Jeg spiste på en masse forskellige restauranter, og med meget forskellige udfald, inden jeg fandt et sted. Enten var maden dårlig, men tæt på Royal Arena, ellers var den god, men for langt fra Royal Arena – jeg gider jo ikke til at skulle køre nogen steder, når jeg har været ude at få et par glas god vin.

Til sidst, havde jeg endelig fundet et par gode kandidater, som valget skulle stå imellem. Og det er jo egentligt ikke fordi at jeg absolut skal vælge mellem én af dem – der er bare ét af restauranterne, der skiller sig mere ud end det andet, og hvor menukortet falder mere i min smag.

De to steder var Restaurant Rambla og Restaurant 8-Tallet. De er vist egentlig ejet af den samme ejer, men kører med lidt forskellige koncepter og ligger på hver sin side – men stadig tæt på – Royal Arena, selvfølgelig! Restaurant Rambla er et super fint og hyggeligt sted, med et fantastisk vinkort og en god placering i forhold til både Royal Arena og Fields, men jeg har desværre bare aldrig været så hyped omkring Tapas, som mange andre. Dog, kan jeg sagtens tage ud og spise det en aften.

Restaurant 8-Tallet, til gengæld…

Her kan jeg spise til mit hjertes lyster! Der er masser af lækre retter at mæske sig i, og desuden ligger restauranten tæt på Royal Arena – men på en endnu bedre måde, end førnævnte restaurant. 8-Tallet ligger nemlig syd for Royal Arena. Det betyder at man slipper for alle de folk, der skal ind til Arenaen fra både motorvejen og København i metroen. Desuden er der masser af parkeringsmuligheder derude. Derfor kan jeg køre ud, spise på 8-Tallet, drikke en masse god vin og derefter tage metroen et enkelt stop ind til Royal Arena (praktisk talt alene), være med til koncerten, festen, arrangementet, etc. tage med en næsten tom metro til 8-Tallet og så køre hjem i bil derfra. Hvis det ser helt slemt ud med metroen, kan jeg endda gå fra Restaurant 8Tallet og til Royal Arena, fordi det praktisk talt ligger lige ved siden af.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/spisesteder-ved-royal-arena-y8jkw260

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 87 den bedste restaurant ved Royal Arena leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *