Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 9 Besøg Fuengirola: Oplev det bedste af Fuengirola, Andalusien i 2023

[Top] 9 Besøg Fuengirola: Oplev det bedste af Fuengirola, Andalusien i 2023

Du ser emneartiklen [Top] 9 Besøg Fuengirola: Oplev det bedste af Fuengirola, Andalusien i 2023, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

🏖️ FUENGIROLA Spain Guided TOUR | Travel Guide | Málaga | Costa del Sol [SPAIN]
🏖️ FUENGIROLA Spain Guided TOUR | Travel Guide | Málaga | Costa del Sol [SPAIN]

Fuengirola har længe været et eftertragtet feriemål for rejsende, der drages af strand og sol. Her finder du indbyggere fra både England, Danmark og de andre skandinaviske lande samt turister, der besøger historiske monumenter samt nyder solen og det livlige natteliv.

I det hele taget er Costa del Sol en vigtig feriedestination for sol- og strandglade besøgende. På en rejse til Fuengirola kan du selv opleve en af de mest velbesøgte bystrande med blåt flag, nemlig Carvajal, der med sine 450meter med mørkt sand strækker sig nord for centrum. Her kan du leje en liggestol, bade i havet og nyde en cocktail på en strandbar.

Syd for denne strand og tættere på centrum finder du Los Boliches Strand, som ligger ved Fuengirolas gamle fiskerbydel. Tag hele familien med til denne brede strand med en række faciliteter. Bagefter kan du slentre en tur i det historiske kvarter bag stranden, hvor du stadig finder noget af den oprindelige charme fra dengang, fiskerne holdt til her.

Hvis du vil vide lidt om området, når du rejser til Fuengirola, kan du besøge Bymuseet. Her kan du kigge nærmere på arkæologiske fund fra antikkens Karthago samt genstande fra tiden under maurerne. Har du ikke fået nok historie, kan du også lægge vejen forbi Sohail Slot. Fortet er en af de mest kendte bygninger i byen og har stået på en bakketop over Fuengirola siden 900-tallet. I nærheden af byen finder du også den arkæologiske park Finca del Secretario, hvor du kan besøge ruinerne af et gammelt romersk spaområde.

I Fuengirola Biopark kan du opleve dyr, der går frit rundt på områder, som er skabt i tråd med dyrenes naturlige omgivelser. Du kan se tigre og andre store kattedyr, såvel som chimpanser, krybdyr og dværgflodheste.

Hvis du tager på et forlænget weekendophold i Fuengirola, kan du måske nå at besøge det populære tirsdagsmarked, der tiltrækker besøgende fra hele kysten. Her finder du masser af souvenirs, tasker og sko. Om lørdagen er der loppemarked på markedspladsen.

Fuengirola ligger kun 25kilometer fra Málaga Lufthavn. Fra lufthavnen kan du leje en bil, tage en taxa eller hoppe på toget dertil. Når du først er fremme, kan du sagtens komme rundt langs stranden og i centrum til fods. Der går tog langs det meste af kysten, ligesom lokale busruter også forbinder Fuengirola med andre byer i området.

Se mere information relateret til dette emne her: https://trungtambaohanhpanasonic.net/hvad-skal-man-se-i-fuengirola-hmw7q1wt

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 9 Besøg Fuengirola: Oplev det bedste af Fuengirola, Andalusien i 2023 leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *