Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 99 Her er de 15 bedste brunchsteder i København

[Top] 99 Her er de 15 bedste brunchsteder i København

Du ser emneartiklen [Top] 99 Her er de 15 bedste brunchsteder i København, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

mine yndlings caféer i København + insta inspiration💗
mine yndlings caféer i København + insta inspiration💗

1. Mad & Kaffe

På denne hyggelige café, som ligger på Sønder Boulevard, kan du vælge dine favoritter blandt et udvalg af småretter. Du kan skræddersy din brunch efter, hvad du har lyst til, og hvor meget du kan spise, da du kan vælge enten tre, fem eller syv retter.

Hvornår: Hverdage klokken 8.30-12, og klokken 8.30-13 i weekenderne.

Adresse: Sønder Blvd. 68, 1720 København V

2. Sidecar

Er du på udkig efter den klassiske brunchbuffet, så skal du helt klart tage et smut forbi Sidecar. Her har de opdateret klassikeren, hvor et stort udvalg af delikate, kolde retter serveres på et bord i midten af restauranten, mens varme retter bliver serveret fra køkkenet, så alt er friskt og lækkert.

Hvornår: I weekenden fra klokken 9.30, og helt indtil restauranten lukker.

Adresse: Skyttegade 5, 2200 København N

3. Wulff & Konstali

Wulff & Konstali tilbyder et udvalg af brunchlækkerier i hyggelige og rustikke omgivelser. Hvilke lækre sager, der skal på din tallerken, vælger du ud fra en afkrydsningsseddel.

Det er et populært brunchsted, hvor du desværre ikke kan booke bord. Du må derfor enten forberede dig på ventetid, eller komme før klokken ti. Maden er dog det hele værd.

Wulff & Konstali har flere butikker rundt omkring i København, det er dog kun dem på Lergravsvej og i Waterfront i Hellerup, der serverer brunch.

Hvornår: Alle dage fra 9 til 15.

4. Nabo

Navnet på dette spisested er velvalgt, for stemningen minder lidt om at spise hjemme hos en nabo eller en god veninde, der har inviteret til brunch.

Maden er god, men det er især den hjemlige følelse og den uhøjtidelige stemning, der tiltrækker caféens gæster. Spis din morgenmad her på de dage, hvor du har brug for at slappe helt af.

Hvornår: Fra mandag til lørdag klokken 9.05 til 11.15.

Adresse: Wildersgade 10A, 1408 København K

5. Granola

Hos Granola dyrkes det nostalgiske, og alt ved indretningen og musikken leder tankerne tilbage til 50’erne og 60’erne.

Ud over delikate sager som flødeis, Summerbird-chokolader og gammeldags milkshakes kan du også nyde en lækker morgenmad eller brunch.

Hvornår: Alle dage klokken 7 til 11.30.

Adresse: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

6. Restaurant SULT

Restaurant SULT er placeret midt i Cinemateket. Morgenmenukortet er spækket med lækre forslag til din morgenmad, hvor der desuden er et stort fokus på økologi, og der bliver taget hensyn til laktose- og glutenallergikere.

Hvornår: Hver dag fra klokken 9 til 11.30.

Adresse: Vognmagergade 8B, 1120 København K

7. Bistro Royal

Skal du ud at shoppe? Så er det om at have energi til dagen, og i det tilfælde er Bistro Royal, der ligger lige ved Kongens Nytorv, oplagt. Morgenmaden blev i øvrigt nomineret til Byens Bedste af AOK.dk i 2016.

Hvornår: Mandag til fredag klokken 8 til 11, og klokken 10 til 16 i weekenden.

Adresse: Kongens Nytorv 26, 1050 København

8. Paludan Bogcafé

Hvis du er en læsehest, så er dette stedet for dig. Her kombineres den klassiske boghandel nemlig med et lækkert spisested – og så er priserne yderst overkommelige (så er der jo flere penge at købe bøger for!)

Du kan vælge mellem to forskellige brunchplatter: Paludans Brunch og Vegetar-Brunch.

Hvornår: Hyg dig med en bog og morgenmad alle dage fra klokken 9 til 14.

Adresse: Fiolstræde 10, 1171 København K

9. Laundromat Café

Dette spisested er til dig, der har små børn, og/eller nyder de anderledes og hyggelige omgivelser. Her finder du nemlig både vaskeri, en hel masse bøger samt et område, hvor børn kan lege.

At Laundromat Café inviterer til, at du nyder en brunch sammen med dine børn, forstærkes også af deres menukort, hvor du, ud over at kunne vælge mellem Dirty eller Clean Brunch, også kan få en Børnebrunch.

Hvornår: Brunchen serveres lørdag og søndag klokken 9 til 15.

Adresse: Du kan finde Laundromat Café lidt forskellige steder i København.

Elmegade 15, 2200 København N, Denmark

Århusgade 38, 2100 København Ø, Denmark

Gammel Kongevej 96, 1850 Frederiksberg C

10. Nimb Brasserie

Er du til fransk luksus, så er Nimb Brasserie stedet for dig. Restauranten, som ligger mellem Tivoli og Københavns hovedbanegård, er kendt for at lege med de franske retter, der serveres i smukke omgivelser.

Brunchen er en ren luksusoplevelse. Det er her, du tager hen, når du skal forkæle dig selv eller en, du holder af.

Hvornår: Luksusbrunchen kan nydes alle dage fra klokken 7 til 11.

Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København V

11. Marchal – D’Angleterre

Et andet sted, der tilbyder brunch i luksusklassen, er Hotel D’Angleterre. Her er brunch noget ud over det sædvanlige, og det har folket opdaget. Derfor skal du også bestille bord flere måneder i forvejen, men så vil du også opleve en søndagsbrunch i absolut verdensklasse.

Hvornår: Søndage klokken 12-15.

Adresse: Kongens Nytorv 34, 1050 København

12. SimpleRAW

Hvis du er interesseret i en anderledes brunchoplevelse, så er SimpleRAW et rigtigt godt bud. Restauranten laver mad med mindst mulig bearbejdning – det der kaldes raw food.

Det betyder, at du her bliver tilbudt en anderledes version af eksempelvis en chokoladekage, og at din avokado bliver serveret med rispapir. Og så er maden fuld af naturens egne vilde farver.

Hvornår: Serveres alle dage fra klokken 10 til 15.

Adresse: Gråbrødretorv 9, 1154 København K

13. Mæt Café

Navnet på cafeen er lige så velvalgt som deres slogan: ”Det vigtigste for os er, at du går glad og mæt herfra”. Mæt, det bliver du nemlig – og så smager det også godt!

Du kan nyde deres brunch i caféen, hvor du skal huske at bestille bord, men du kan faktisk også bestille takeaway, så du kan mæske dig i lækker brunch derhjemme.

Hvornår: Hver lørdag og søndag fra klokken 10 til 14.

Adresse: Valgårdsvej 8, 2500 Valby

14. Café 22

Et hyggeligt brunchsted med udsigt over søerne, hvor du både kan spise en klassisk brunch, eller du kan vælge en vegetarisk udgave. Det hele til en overkommelig pris.

Hvornår: Lørdag og søndag klokken 9 til 16.

Adresse: Sortedam Dossering 21, 2200 København N

15. Møller Kaffe & Køkken

Restauranten vandt titlen som byens bedste morgenmad i 2016, og det er bestemt ikke uden grund.

Hos Møller Kaffe og Køkken er kvalitet i højsædet og råvarerne er i toppen. Her får du en afkrydsningsseddel og vælger det, du godt kunne tænke dig at spise, hvorefter du kan spise de udvalgte lækkerier i omgivelser designet af Arne Jacobsen.

Hvornår: Alle dage fra 10 til 16.

Adresse: Nørrebrogade 160, 2200 København N

Se mere information relateret til dette emne her: bedste brunch indre by

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 99 Her er de 15 bedste brunchsteder i København leveret af Trungtambaohanhpanasonic.net. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *